Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kafadan bıçaklanmak

Rüyada kafadan bıçaklanmak

Rüyada kafadan bıçaklanmak aynı zamanda rüya sahibinin, ikiyüzlü insanlarla karşılaşacağına, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, sevdiği bir kişi ile gireceği bir işte çok sıkıntı çekeceğine, kişinin aşırı kibirli hareketlerinin faturasının çok ağır olacağına, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına, ağız tadının yerine geleceğine, gelirinin çoğalacağına, güzel günler için çalışılacağına işarettir.

Rüyada kafadan bıçaklanmak gördüyseniz:

  • Gerçekler, gerçeklerin yorumu veya bizim ona yaklaşımımız her an değişiyor.

Rüyada kafadan bıçaklandığını görmek iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük deneyimler kazanılacağına, mevcut düzeninin de kişiyi çok mutlu etmeyeceğine, daha sonra kazanılan bu paralar ve mallar ile yeni işlere girileceğine ve kazanılan paranın daha da arttırılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kafadan bıçaklanmak yolunun açılacağına, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine, eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kafadan akan kan görmek harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine, huzurlu günlerin uzaklaşacağına, hoşgörülü ve anlayışlı olacağına rivayet eder.

Rüyada kafadan vurulmak aynı hataları tekrarlamamak için tüm hayatını baştan sonra yeniden inşa edeceğine, bunun kişi için olumlu sonuçlanacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir işe girdiği sırada durumunu düzeltmek için birisinden çok büyük miktarda bir borç alacağına tabir olunur.

Rüyada kafadan silahla vurulmak endişe ettiği bazı konuların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların yakında sona ereceğine, zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına yorulur.

Rüyada silahla kafadan vurulmak insanlar tarafından çok tanınan bir kişi olacağına, tartışmaların yakın zaman içinde ve zahmet çekilmeden ortadan kalkacağına, isteklerinin, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kafadan yaralanmak kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine, kar elde edileceğine, aile hayatı ya da iş hayatı ile ilgili olaylar ve düşünceler için edilen duaların Allah katında kabul edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kafadan öpülmek çaresizliğinin ve yalnızlığının da sonunun geleceğine, yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine, uzun bir zamandan beri yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına ve çok hayırlı günler görüleceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments