Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kafada ur görmek

Rüyada kafada ur görmek

Rüyada kafada ur görmek kazancının umduğu gibi devam etmeyeceğine, geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına, gönlündeki gibi sevileceğine, çok büyük projelerden çok küçük projelere kadar hepsinde yeniliğin ve değişimin savunulacağına, zarar edilecek ve isme leke sürecek bazı yollara girileceğine, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına, attığı her adımda çok zarar edeceğine, çok zor zamanlar geçireceğine, ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına, adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına yorulur.

Rüyada kafada ur gördüyseniz:

  • Bazı kişiler bazı konularda çözümler üretmekte veya üretilen çözümleri görmekte zorlanabilirler.

Rüyada kafada ur görmek yalan söylemeyeceğine, talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, zorlu çalışma koşulları sebebiyle yıpranılacağına işaret eder.

Rüyada kafasında ur görmek ilim irfan sahibi olacağına, aradığı gerçek huzuru yeni ailesinde bulacağına, nazardan korunarak daha huzurlu hissedileceğine alamet eder.

Rüyada memede ur görmek uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, yıpratıcı ve zor da olsa illaki atlatılacağına, yapılan bazı işlerin sıkıntılı bir duruma gireceğine inanılır.

Rüyada göğsünde ur görmek dedesinden kalan bir toprak sayesinde ev alacağına, başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine sıkıntıların ve zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine ve sevilen kişilerle çok büyük mutluluklar yaşanacağına, daha sonra kazanılan bu paralar ve mallar ile yeni işlere girileceğine ve kazanılan paranın daha da arttırılacağına alamet etmektedir.

Rüyada vücutta ur görmek yeni çalışmalara ve projelere imza atacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, sermayesini riske etmeyeceğine, başarıya giden yollar üzerindeki engellerin kalkacağına rivayet eder.

Rüyada urfadaki balıklı gölü görmek ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, güzel davetler alacağına, onu hayallerine kavuşturacağına işarettir.

Rüyada sırtında ur görmek yaptığı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine ve resmi bir kurumda çok üst kademelerde görev alacağına, aile hayatı içinde çok büyük tartışmaların ve sorunların yaşanacağına, nahoş sözler işiteceğine işaret etmektedir.

Rüyada karnında ur görmek huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, sadaka ya da zekat vereceğine, maddi olarak da manevi olarak da kendisini tatmin ve memnun edecek kazanımlar elde edeceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments