Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada urfadaki balıklı gölü görmek

Rüyada urfadaki balıklı gölü görmek

Rüyada urfadaki balıklı gölü görmek üzüntülerin sevince dönüşeceğine ve hastalıkların son bulacağına, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, sevilen kişilerle çok başarılı bir ortaklık kurulacağına, yakın bir arkadaştan gelecek iş fikrinin değerlendirileceğine, bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine ve zenginliğe sahip olunacağına, hayatını yeni bir şehirde kurmaya çalıştığı halde çok zorluk yaşayacağına, büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine, yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, sevdiğini söyleyeceğine, onların yanındayken her anın doyasıya tadını çıkaracağına işarettir.

Rüyada urfadaki balıklı gölü gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkileriyle ilgili bir üzüntü yaşayabilirsiniz.

Rüyada urfa balıklı gölü görmek daha güzel bir hayat için adımlar atılacağına, zenginliğe kavuşulacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, kazancının düşeceğine, ailesinde gerginlikler yaşanacağına, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada urfadaki balıklı gölü görmek bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine, bazı iş birlikleri yapacağına, başka başka sebeplerden ötürü uzunca bir süre toparlanılamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kafasında ur görmek iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine ve bazı istenmeyen olayların yaşanacağına, sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, buna rağmen çok büyük kazançlar elde edeceğine, sevimsiz bir tartışmanın ortasında kalınacağına işaret etmektedir.

Rüyada vücudunda ur çıktığını görmek gerçekleştireceği projeler sayesinde şansının açılacağına, moral açıdan yüksek bir noktada olunacağına, büyük mutluluklar yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada sırtında ur görmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zamanda kurtulup ferahlığa çıkacağına, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına ve sıkıntılarının sona ereceğine, hakkını savunamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ur görmek gerçekleştiren çalışmaların yeterli verimi sağlayacağına, çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, her yeni güne daha bir istekle ve farklı bir enerjiyle uyanacağına, güzel günler geçireceğine, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine tabir olunur.

Rüyada beyninde ur görmek büyük bir hayal kırıklığı yaşayacağına, en umutsuz olduğu anda da Allah tarafından kendisine hayırlı bir kapının açılacağına, bu sayede tüm kederinin, üzüntüsünün ve ağırlığının da kaybolup gideceğine, büyük mutluluk duyulacağına, sorunların tamamen çözüme kavuşacağına ve rahata erileceğine tabir olunur.

Rüyada karnında ur görmek geçim sıkıntısından kurtulacağına, birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına, hayır getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak bazı olaylar yaşayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments