Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sırtında ur görmek

Rüyada sırtında ur görmek

Rüyada sırtında ur görmek yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine, yaşanan sorunların belirsizlik yaratacağına, üzüntülerin ve tartışmaların uzun bir zaman süreceğine, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine ve hayırlı kişiler ile iş yapılacağına, kişinin isteklerine kavuşma mutluluğuna nail olacağına ve hayatının zahmetsiz ve çilesiz geçeceğine, çok zor bir yoldan geçeceğine, bulunduğu mevkide yükseleceğine, üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, borçlarının kapanacağına, neşesinin, keyfinin, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada sırtında ur gördüyseniz:

  • Karlı zannettiğiniz şeylere para yatırmak için hemen harakete geçmeniz hatalı olur, insanlar size hiç hesapta olmayan kolaylıklar yapabilirler.

Rüyada sırtında ur görmek içinden çıkılamaz gibi görünen sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına ve büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, maddi olarak çok iyi bir noktaya ulaşılacağına, sağlık sorunları ile dolu ve zor günler yaşayacağına alamet eder.

Rüyada urfa görmek farklı iş alanlarına yöneleceğine, zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına, zorluk yaratan bir olayın kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada karnında ur görmek rüyayı gören kişinin hanesine büyük bir bereket getireceğine, parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine, anne baba ile ters düşüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada ur görmek anlaşmazlıkların ortadan kalkacağına, gün geçtikçe daha büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına, sevilen kişiler ile yaşanan herhangi bir kırgınlık varsa eğer tatlıya bağlanacağına delalettir.

Rüyada memede ur görmek özlem ve hasret çekeceği günlerin çok uzun süreceğine, düşmanların yenilgiye uğratılacağına, sorunların çözüleceğine, kıdem atlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada urmu dut yemek iyi insan olmaktan vazgeçileceğine, fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine, büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine inanılır.

Rüyada kafada ur görmek endişe edilen durumların alınacak destek ve yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına ve güzel günlerin en sonunda geleceğine, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, işlerin açılacağına, garanti olacak bir yer edineceğine yorulur.

Rüyada urfa balıklı gölü görmek maddi imkânlarının bir ömür konfor içinde yaşaması için ona yeteceğine, dualarının kabul olacağına, hayal ettiği işe ve hayata kavuşacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments