Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada vücutta ur görmek

Rüyada vücutta ur görmek

Rüyada vücutta ur görmek çok kötü durumlara ve istenmeyen zararlara engel olacağına, doğru hamleleri yapmak için zamanın geldiğine inanan rüya sahibinin iş yatırımları yapacağına, bir sorun bitmeden üstüne diğerinin geleceğine, arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, üzüntülerini çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine, esenliği bulacağına, günahlarından kurtulacağın ve hayattayken yaptığı iyi ameller, sevaplar sayesinde ahiret hayatının istediği gibi olacağına, işlerinin gelişme göstereceğine, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına, sevdikleri ile birlikte olacağına alamet etmektedir.

Rüyada vücutta ur gördüyseniz:

  • Birçok konuda önemli insanlardan destek görmeniz olasıdır.

Rüyada vücutta ur görmek iyi geçiminin devam edeceğine, işlerini sabırla yoluna koyacağına, çok sıkıntı çekilmiş olan konularda rahata ereceğine, yaşanan üzüntülerin telafi edilmesi için bir yakınından destek alacağına işaret etmektedir.

Rüyada vücudunda ur görmek çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, bir sebeple zorluklara düşüleceğine, eline geçen bütün fırsatları ve yeteneklerini kullanarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada vücudunda ur çıktığını görmek rüya sahibinin kötü ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına, büyük bir sıkıntısını ve sorununu çok büyük çaba sarfederek çözüme kavuşturacağına ve çok rahat bir duruma gelmesine yardım edeceğine, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine rivayet eder.

Rüyada yo urt görmek başarılarının sürekli olacağına, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada urmu dutu toplamak bolluğun ve bereketin geleceğine, parasız ve işsiz kalacağına, geçim derdine düşeceğine, karşısına çıkan kötü niyetli kimselerin tuzaklarına düşmeyeceği gibi, her zaman ilkelerinden ve doğru bildiklerinden şaşmadan yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada urfa balıklı gölü görmek üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına, iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına, ağız tadının kaçacağına, umutların yıkılacağına, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine delalettir.

Rüyada memede ur görmek çekilen sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, sevilen ve değer verilen kişilerden büyük bir ihanet görüleceğine, işlerinin yoluna girmesi ve aile saadetinin yerinde olması sayesinde huzur bulacağına inanılır.

Rüyada sırtında ur görmek fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, uzun bir zamandan beri iş ile ilgili yapılmaya çalışılan iş anlaşmalarının Allah’ın izni ile yapılacağına, herkesin takdirinin toplanacağına, çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments