Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada göğsünde ur görmek

Rüyada göğsünde ur görmek

Rüyada göğsünde ur görmek eş, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine ve aile içerisinde yaşanan gerginliklerin yerini genişliğe bırakacağına, sevdiği kişilerden maddi yardım alacağına, karşısına çok büyük fırsatlar çıkacağına, ticaret hayatında beklentilerinin, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, bir anda büyük bir fırsat yakalanılacağına ve sorunsuz geçecek bir döneme girileceğine, kısmet kapılarının hiç kapanmayacağına, sıkıntılı olduğu durumları kısa bir zaman içinde düzelteceğine, yapılan hataların yakında telafi edileceğine, iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına, daha sonra iş konusunda uzun yıllar büyük tecrübeler edinmiş bir kişi ile bir işbirliği içine gireceğine, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına delalettir.

Rüyada göğsünde ur gördüyseniz:

  • Belli olasılıkları hesaplayarak bütçe yapmalısınız.

Rüyada göğsünde ur görmek yüksek bir makama geleceğine, hiç olmadığı kadar rahat bir döneme gireceğine, sorunlarından ve dertlerinden kurtulacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine ve içinde olacağı durumdan çok memnun olacağına işaret eder.

Rüyada sırtında ur görmek huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve kısa süre içinde çok büyük mevkilere gelineceğine, elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına delalet etmektedir.

Rüyada yo urt görmek hayatının daha kolay, zevkli ve güzel hale geleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, kendisini güçsüz ve kimsesiz hissedeceğine işaret eder.

Rüyada başında ur görmek eline geçen bütün imkânları kullanarak hayalinde kurduğu hayata kavuşacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, kiracı olmaktan kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada ur görmek girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, işine gösterdiği özen ve hürmet sayesinde çok daha iyi yerlere geleceğine, bir sebeple bazı tartışmalar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada rahimde ur görmek daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, herkesin şaşırtılacağına, onlardan yana menfaat ve hayır göreceğine, huzurunun, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada urfa balıklı gölü görmek hayatında beklenmedik ve müjdeli gelişmeler yaşanmasına, yaşanılan güzel olaylardan bu kişi yüzünden bir türlü tat alınamayacağına, düzenin bozulacağına, kişinin başarısızlıklar ve hayal kırıklıkları yaşayacağı buna mukabil sevdiğinden yana hayır göreceğine işarettir.

Rüyada urmu dut yemek maddi sıkıntıların ortaklar arasındaki tartışmaları alevlendireceğine ve yakın bir zamanda sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına, hayatının güzelleşeceğine, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments