Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kafasında ur görmek

Rüyada kafasında ur görmek

Rüyada kafasında ur görmek çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, elde bulunan imkânların çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, ferahlığa çıkacağına, sağlık sorunlarından yakın zaman içinde kurtuluşa ereceğine, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine, böylece işlerinin günden güne daha iyi bir hayata adım atacağına, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, savurgan bir hayat yaşayacağına, ticarette zarar edeceğine delalet eder.

Rüyada kafasında ur gördüyseniz:

  • Ortam değişikliği, arkadaşlarla yapılacak aktiviteler veya ilginç yerlere yapılacak seyahatler hayatla ilgili vizyonunuzu genişletebilir.

Rüyada kafada ur görmek mali olarak çok güçlü hale geleceğine, bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, işin zarar etmek üzere olduğuna ve yakın bir zaman içinde çok daha kötü olayların yaşanabileceğine alamet eder.

Rüyada kafasında ur görmek zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, zor günler geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına, olumsuz şekilde etkilendiği olayları unutmaya başlayacağına, psikolojik olarak düzeleceğine tabir olunur.

Rüyada vücutta ur görmek işlerinin ters gideceğine, çok zor durumlara düşeceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına, ani ve beklenmedik güzellikler olacağına, kişinin düzeninin oturacağına ve işlerinin bundan sonra kendisinin istediği yönde ilerleyeceğine, yapılan yanlışlıkların telafi edileceğine, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına delalettir.

Rüyada ur görmek işlerinin yolunda gideceğine ve yaptığı önemli işler sayesinde takdir toplayacağına, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına, yeni bir çevre edinileceğine alamet etmektedir.

Rüyada vücudunda ur görmek çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, çok kötü ve üzüntülü bir döneme gireceğine tabir olunur.

Rüyada urfa görmek sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına, günahlarından kurtulmak için Allah’a sığınacağına, çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına yorulur.

Rüyada başında ur görmek hayatının bir anda cennete döneceğine, hayat içerisinde çok büyük kısmetler ile karşılaşacağına, malının, kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine inanılır.

Rüyada beyinde ur görmek sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına ve daha büyük kazançlar elde edeceğine, yaşamının sürprizlerle, güzelliklerle ve iyiliklerle dolacağına, vereceği çok büyük hatalı kararlar yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments