Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir yerinin şiştiğini görmek

Rüyada bir yerinin şiştiğini görmek

Rüyada bir yerinin şiştiğini görmek keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, işlerinin iyi yönde ilerleme göstereceğine, istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına, moralini ve neşesini kaybedeceğine, daha temkinli ve garantici olacağına bu sayede de başarısızlıktan çok başarı elde edeceğine, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, hiç aklına gelmeyen durumlara düşeceğine, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, büyük zorluklar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir yerinin şiştiğini gördüyseniz:

  • İşinizi veya yapmak istediğiniz işleri ilgilendiren gelişmeler istediğiniz hızda akmayabilir.

Rüyada bir yerinin şiştiğini görmek uğradığı zararları kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, kendi ailesi ile de arasının açılacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, işlerin rayından çıkacağına delalet eder.

Rüyada yüzü gözü şiş görmek içinde bulunduğu ruhsal sıkıntıları sevdiği kişilerin vereceği destek sayesinde çözüme kavuşturacağına, olumsuz olaylarla karşılaşacağına, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine işarettir.

Rüyada bacaklarda şişlik görmek mutluluk verici olayların yaşanacağına, kişinin bu şekilde hareket etmesi sayesinde gerçekleştireceği işin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına alamet eder.

Rüyada şiştiğini görmek işlerinin düzene gireceğine, sorunlarının yakında biteceğine, işlerinin zarara uğrayacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekileceğine, ailesi ile arasında bazı tartışmalar yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada el bileğinin şiştiğini görmek sevinçli ve mutlu haberler alacağına, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine, kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına yorulur.

Rüyada beş şiş görmek iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına, tüm maddi ve manevi sorunların ereceğine ve aile hayatında çok güzel günler yaşanacağına, çok hayırlı kazançlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada dişini şişmiş görmek rakiplerin oyununa gelineceğine, uzun zamandan beri ödenen borcun aksatılacağına, çok büyük kazanç elde edeceğine alamet eder.

Rüyada şişmiş parmak yaşanan durumun araştırılması sayesinde bu durumun düzeltileceğine ve gerçeklerin açığa çıkacağına, çok sorunlu günler geçireceğine, kendisini üzen ve kötü bir duruma getirebilecek olaylardan ve kişilerden uzak duracağına, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments