Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sırtında et beni görmek

Rüyada sırtında et beni görmek

Rüyada sırtında et beni görmek deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına, çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına, sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına, aile bireylerinin birlikte hareket edeceğine, onlar tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına, kafasında yer etmiş yerleri ve kişileri yeniden bulacağına, kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına, etrafındaki bazı kişiler ile tartışacağına, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine ve bazı tartışmalar yaşanacağına, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına ve tatsız bir olayın ortasına düşüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada sırtında et beni gördüyseniz:

  • Başladığınız işlerde ilerleme kaydediyorsunuz.

Rüyada sırtında et beni görmek bir daha böyle bir hata yapmamak için kendisini tembihleyeceğine ve kendisine kırılan insanlar ile konuşarak gönüllerini almaya ve durumu düzeltmeye çalışacağına, peşinde koşulan bir işte büyük bir ilerleme sağlanacağına, eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına işaret etmektedir.

Rüyada sırtta ben görmek aklına giren şeytana uyacağına, hayatının bir anda olumlu bir yönde değişme göstereceğine, zenginliğinin artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sırtında ben görmek işlerinin hafifleyeceğine ve hayatının kolaylaşacağına, yeni işlere girişileceğine, çok büyük zarar ettiği için insanların kendisine borç vermeyeceklerine ve uzun zamandan beri yaptığı işi, içinde olduğu borçlar yüzünden kaybetme sınırına geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüzde et ben görmek kime danışacağını bilemez olacağına, ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, karakterinin gittikçe oturmaya başlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada boyunda et beni görmek sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, önemli ve büyük işlerin başına getirileceğine, kazanılan başarılar sayesinde ele geçen kazançlar sayesinde geçim derdinin hiç olmayacağına, zor durumların biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada kafasında et beni görmek ferahlayacağına, esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine, hiçbir önemli sorunun olmayacağına, çeşitleneceğine alamet etmektedir.

Rüyada et ben görmek malını ve parasını kaybedeceğine, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine ve sevilen bir kişi ile yaşanan bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına, ticaret ehli olacağına, yönetici makamına geleceğine işaret eder.

Rüyada kırmızı et beni görmek refah düzeyinin düşmesine neden olacak yollara gireceğine ve bunun bedelini de fakirliğe ve yokluğa düşerek ödemek zorunda kalacağına, kötü ve zor günler yaşanacağına, sorunlara çözüm yaratacak biriyle iş ortaklığı kurulacağına, kazancın artacağına, şöhretli biri olunacağına ve işlerin uzun süre boyunca böyle devam edeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments