Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kafada çok bit görmek

Rüyada kafada çok bit görmek

Rüyada kafada çok bit görmek çok üzüldüğü ve sıkıldığı anlarda bile işine sığınacağına, iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine, sorumluluk sahibi bir kişi olunacağına, kişinin yoğun bir iş trafiği yaşayıp, çok daha fazla mesai harcayacağına, boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına, hayal ettiği şeylere kavuşacağına, evlilik konusunda önemli bir adım atacağına ve refaha ereceğine, onun yolundan ayrılmayacağına, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada kafada çok bit gördüyseniz:

  • Sizi bazı tartışmaların içerisine çekmek isteyen kişiler olabilir.

Rüyada kafamızda bit görmek rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına, yaşadığı sorunlar yüzünden yeni bir iş bakmaya başlayacağına, inancı, umudu ve gücünü yitirmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada kendi kafasında bit görmek başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına ve böylece kişinin rahat edeceğine, ayrıca üst düzey bir yöneticinin desteğinin alınmasıyla yüksek maaşlı bir mevkiye terfi alınacağına, büyük kazançlar elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada kafaya bit düşmek gönlü ve kadri yüce bir kimse haline geleceğine, dine olan düşkünlüğü ve sevgisi sayesinde insanlara yol gösterecek ve onları dine yöneltecek konuma ulaşacağına, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, üzüleceğine, varlık içinde yokluk çekileceğine yorulur.

Rüyada birinin kafasında bit görmek maddi olanaklarını yitirip, alıştığı hayat düzeninin çok aşağısında bir yaşama sahip olunacağına, toparlanacağına, kendine geleceğine, tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine bu sayede kendini rahatlamış ve hafiflemiş olacağına delalet etmektedir.

Rüyada bit kafada görmek art niyetli ve kötü emelleri olan bir kişiyi alt etmeye, kişinin hayata bakış açısında meydana gelen değişikliği aile hayatına da olumlu şekilde yansıtacağına ve karşılığını da en güzel şekilde göreceğine, el attığı tüm işlerde aksilikler ile karşılaşacağına, zor ve stresli günler geçireceğine tabir olunur.

Rüyada arkadaşının kafasında bit görmek kendisini işine çok kaptırdığı için çok büyük zarar göreceğine, güzel haberlerin alınacağına, bolluk ve bereket geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada kızının kafasında bit görmek yapılan yanlışlıkların telafi edileceğine, atılan adımların büyük başarılar getireceğine, yeni insanlarla tanışıp yeni kararlar vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinin kafasından bit ayıklamak çok sevinçli ve huzurlu günler görüleceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments