Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi kafasında bit görmek

Rüyada kendi kafasında bit görmek

Rüyada kendi kafasında bit görmek çok büyük problemler ile karşılaşılacağına, çok kötü durumlara düşüleceğine, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, sorun yaşanan bazı konuların çok kazançlı bir şekilde ortadan kaldırılacağına ve çok büyük zararlara uğranan bir dönemin kapanıp çok büyük kazançlar elde edileceğine, iş hayatında ve aile hayatı içinde karşısına çıkan sorunlarından kurtulup mutlu zamanlar geçireceğine, atacağı adımlar ve gerçekleştireceği çalışmalar sayesinde iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel durumlar ile karşılaşacağına, gururlandıracak işler yapacağına, duygularının karşılığını alamayacağına ve tutulduğu kara sevda nedeniyle uzun süre kendine gelemeyeceğine, sorunların sürekli artacağına, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine alamet eder.

Rüyada kendi kafasında bit gördüyseniz:

  • Mevcut durumunuzu geliştirmenizde, aşk hayatınızın veya sevgi temalı ilişkilerinizin faydası olabilir.

Rüyada kafada bit pire görmek istediklerini rahatlıkla elde edeceğine gerek işinden gerekse ailesinden yana çok şanslı olacağına, hiç ummadığınız bir acı ile karşılacağınıza, fırsatlarla ve kısmetlere sahip olacağına delalet eder.

Rüyada kafasında bit görmek her geçen günün daha sıkıntılı bir şekilde biteceğine, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, işlerinin bollaşacağına, hedeflerine ulaşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine tabir olunur.

Rüyada kafada bit öldürmek bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına, büyük bir çalışma ya da proje gerçekleştireceğine, kısmetinin kendinden yana olacağına, yüzünün güleceğine alamet eder.

Rüyada kafasından bit ayıklamak yöneticilerinin ya da müdürlerinin dikkatini çekmeyi başaracağına, kafasındaki tüm soru işaretlerine de cevap bulacağına, hayırlı bir yoldan gidilmesi ile zor gibi görünen bir işin hızlı bir şekilde yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kafada büyük bit görmek çalışmalarının takdire layık görüleceğine, alınacak haberlerin hayatı olumsuz yönde etkileyeceğine, berekete ve zenginliğe kavuşacağına inanılır.

Rüyada kendi kafanda bit görmek rüya sahibinin bu kişi ile usta çırak ilişkisi yaşayacağına ve bu kişi sayesinde çok büyük başarılar kazanarak çok üst mevkilere geleceğine, kendisine yeni bir hayat kurup yeni bir iş bularak yeni bir şeyler gerçekleştireceğine, birlikte bazı işler yapılacağına yorulur.

Rüyada kafaya bit düşmek hayırlı ve başarılı işlere gireceğine ve çok daha büyük bir çaba göstererek kariyer planında basamakları hızlı bir şekilde tırmanacağına, her türlü başarıyı elde edeceğine, huzursuzluğundan ve karamsarlığından kurtulacağına alamet eder.

Rüyada kafada bit sirkesi görmek hayat içinde tertemiz bir sayfa açılacağına, kursa ve mesleki seminerlere katılacağına, mutlu olacağına ve güleceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments