Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kafaya bit düşmek

Rüyada kafaya bit düşmek

Rüyada kafaya bit düşmek şansın döneceğine ve yardım edilen kişilerden büyük hayır duaları alınacağına, alım ve harcama kolaylığının azalmayacağına, başarılarının artacağına, çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına, girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına, onların sorunlarını çözmek için elinden gelen herşeyi yapacağına, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, yasa dışı yollara meyli olması nedeniyle kendisi dışında sevdiklerinin hayatına da sıkıntı vereceğine, maddi sıkışıklık içinde kalacağına ve kimseden bir destek görmeyeceğine işarettir.

Rüyada kafaya bit düşmek gördüyseniz:

  • Biraz rahatlayabilirsiniz.

Rüyada kafaya bit düşmek bir sebeple çok kötü ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, içinde olduğu bir projeden çok zarar göreceğine, işinden çıkarılacağına, aile içinde büyük sorunlar yaşayacağına, karşısına çok büyük fırsatlar çıkacağına, ticaret hayatında beklentilerinin, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kafasına bit düşmek rahatının bozulacağına, büyük bir ortaklığa girileceğine, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, sorunun nereden kaynaklandığına ve nasıl çözüleceğine kafa yormak içim çok çabalayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kafada bit sirke görmek deyim yerindeyse başının da öne eğileceğine, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına ve herşeyin olumlu yönde ilerleme göstereceğine, daha çok dünya malı edineceğine inanılır.

Rüyada kafa bit görmek çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, süzüleceğine, ağlayacağına, huzuru bozulan rüya sahibinin yanlış adımlar atacağına yorulur.

Rüyada bir kişinin kafasından bit ayıklamak rüya sahibinin azmi ve sabrı sayesinde içine düştüğü maddi ve manevi zararları telafi edeceğine, iş projelerinin gerçek olacağına, para kazanmaya delalet etmektedir.

Rüyada başkasının kafasında bit görmek elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına, fakirlikten kurtularak çok daha rahat bir hayata başlayacağına, aile bireylerinden çok sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına rivayet eder.

Rüyada bir başkasının kafasında bit görmek kazancının rahat şekilde yaşamasına ve ailesinin ihtiyaçlarını karşılamasına yetecek oranda olacağına, haneden birinin evlilik yolunda adım atacağına, hem fikir olduğu konular üzerinde çalışmalar gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kafada bit pire görmek nimetten yana payına fazlasının düşeceğine, tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments