Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bit kafada görmek

Rüyada bit kafada görmek

Rüyada bit kafada görmek gelmez sandığı güzel günlerinin geleceğine, eline geçen parayı işlerini büyütmek için harcayacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine, gerçekleşmesi zamana bağlı bazı şeylere zengin olunması sayesinde kolayca gerçekleşeceğine, sağlıkla ilgili olacak herhangi bir sıkıntının kısa bir zaman içinde ve herhangi bir hasar bırakmadan geçeceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanacağına, uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, hayırlı kazanç kapılarının açılacağına, kendisini çok iyi hissettirecek, yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına işaret eder.

Rüyada bit kafada gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi en iyi şekilde kullanmanızı sağlayacak işlerle ilgilenmeli, mümkünde evde vakit geçirmeye çalışmalısınız.

Rüyada kafada bit ayıklamak insanlardan çeşitli tepkiler alabileceğine, böylece zor durumda kalınan ve maddi sıkıntı çekilen bir dönemin kapanacağına, elinde bulunan işleri de çok kısa zamanda ve pek zorluk çekmeden bitireceğine inanılır.

Rüyada bir insanın kafasında bit görmek hafiflemiş ve mutlu hissedeceğine, kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine, sabit geliri olacağına, geçiminin kolaylaşacağına, elinin bollaşacağına ve hayatının da güzelleşeceğine delalet eder.

Rüyada kafasına bit düştüğünü görmek bir sebeple aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, mevki kazanacağına, işlerin yoluna gireceği ve aradaki buzların eriyeceğine işarettir.

Rüyada kafasında bit öldürmek zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine, sevdiği kişiler ile sevinçli günler yaşayacağına, kurtulmak için bazı yollar deneneceğine, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kafada bit pire görmek yaşamına yeni bir yön verme olanağına sahip olacağına, onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına, sorunların en kısa zamanda çözüm bulacağına, dertlerin bitip huzura erileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kafamızda bit görmek geçmişte yapılan hatalardan kaynaklanan problemlerin sona ereceğine, hayat içinde yepyeni bir sayfa açılacağına, işlerin gün geçtikçe daha da artacağına delalet eder.

Rüyada bit kafada görmek kısa süre sonra çökmesine ve belki de bedeninin dayanamayarak iflas etmesine neden olacağına, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, işinde dar boğaza gireceğine yorulur.

Rüyada çocuğunun kafasında bit görmek sıkıntıların ardından neşe dolu günlerin de sizi beklediğine, olumlu değişiklikler yaşayacağına, büyük sorunlar yaşayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments