Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşının kafasında bit görmek

Rüyada arkadaşının kafasında bit görmek

Rüyada arkadaşının kafasında bit görmek uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, ilerleyen zamanlarda da istediği neticeye ulaşacağına, eve huzur dolacağına, çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine, hanesine bolluk ve bereket dolacağına, sıkıntılarının biteceğine, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına, duygularının karşılığını alamayacağına ve tutulduğu kara sevda nedeniyle uzun süre kendine gelemeyeceğine, işlerin aksayacağına, kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına, tartışmalı bir durumla karşı karşıya kalınacağına, yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşının kafasında bit gördüyseniz:

  • Ailenizden birisinin ya da bir yakınınızın sizden sürpriz talepleri olabilir veya bazı hareketlerine şaşırabilirsiniz.

Rüyada arkadaşının kafasında bit görmek daha önce kendisi için değerini yitirmiş olan bir şeyin eski önemine kavuşması ile çok başarılı olacağına, düşmanların sevineceği olayların yaşanacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını da atlatması için çok etkili olacağına tabir olunur.

Rüyada bir başkasının kafasında bit görmek sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, attığı adımların boşa gideceğine delalet eder.

Rüyada kafada büyük bit görmek yeni bir iş konusunda yakın bir arkadaşla ortaklık kurulacağına, uzun zamandan beri beklenen bir iş kapısının açılacağına, kendi işini kurmak için çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir rahatlama yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kafasından bit ayıklamak güzel haberlerin ve müjdelerin alınacağı bir döneme girileceğine, daha sonra pişmanlık duyacağı sözler sarf ederek kalp kıracağına, tüm bu durumlara karşı azimle ve sabırla çalıştığı için sorunlarının üstesinden geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada bebeğin kafasında bit görmek tecrübelerinden faydalanarak sorunları pratik şekilde çözeceğine, ruhen rahatlığa erileceğine, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, kendisini üzen konuların yakın bir zaman içinde çözüleceğine inanılır.

Rüyada kafada bit pire görmek kişinin bir süredir etrafındaki ikiyüzlülüklere ve yalanlara karşı tahammül edemediğine ve özel yaşamındaki kişilerle olan bağlarının zayıflamasından dolayı acı çekeceğine, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, düşüncelerini net olarak açamayacağına delalet eder.

Rüyada kafa bit görmek aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, kazancın artacağına ve huzurlu, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine, evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine, hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına, sevilmeyen bir erkek arkadaş ise onun hakkında kötü haberler duyulacağına delalet eder.

Rüyada çocuğun kafasında bit görmek rızkının eksileceğine, ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine, şansın yüzüne güleceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments