Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kafamızda bit görmek

Rüyada kafamızda bit görmek

Rüyada kafamızda bit görmek kazancının ilk önce azalacağına sonra da tamamen kesileceğine, yeni projelerin ve planların tutacağına, küçük sermaye ile yola çıkılan işlerden önemli oranda kar elde edileceğine, mülkiyetinin de artacağına, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına, planların aksayacağına da tabir edilen rüya, ani gelişen olumsuz olaylar yüzünden moral bozukluğu yaşayacak olan rüya sahibinin iş konusunda da sıkıntılı bir sürece gireceğine, çözümlere ve çarelere kavuşacağına, hane içinde büyük sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına işaret eder.

Rüyada kafamızda bit gördüyseniz:

  • Başkalarının sizden isteklerine göre değil, sizin kendi taleplerinize göre ilerlemeniz gerekiyor.

Rüyada bir insanın kafasında bit görmek iş hayatında yaşanan krizlerin çok büyük belirsizliğe sebep olacağına, kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına, mesleğinde başarılarının hiç bitmeyeceğine, kazancının azalmayacağına inanılır.

Rüyada kafamda bit görmek eline geçen para ile birbiri ardına güzel çalışmalara imza atacağına, elindekilerinin kıymetini de çok daha iyi bileceğine, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına alamet eder.

Rüyada bit kafada görmek sıkıntıların yakın zaman içinde çok hayırlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kalkacağına, hayatına güzellik, heyecan, eğlence ve renk geleceğine, her geçen gün daha da iyileşerek umutlanacağına, moral veren yakınları sayesinde kısa süre sonra tamamen ayağa kalkıp, işlerin başına geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada bebeğin kafasında bit görmek her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine, tüm sıkıntıların bir anda başgöstereceğine, ayağa kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendi kafanda bit görmek gittikçe büyüyeceğine ve bu yüzden rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, hafifleyeceğine, rahatlayacağına, eline geçen kazancın gün geçtikçe daha da artacağına delalet etmektedir.

Rüyada kafamızda bit görmek hayal kırıklığı yaşayacağına ve gözyaşı dökeceğine, daha iyi şartlara ve imkânlara sahip olacağına, geçiminin güçleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada çocuğunun kafasında bit görmek hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına, alim ve bilge insan olacağına, insanların gözünde saygıdeğer, üstün ve yüce bir kimse haline geleceğine, daha güçlü bir hale geleceğine delalet eder.

Rüyada kafasına bit düşmek en umutsuz olduğu anda da Allah tarafından kendisine hayırlı bir kapının açılacağına, bu sayede tüm kederinin, üzüntüsünün ve ağırlığının da kaybolup gideceğine, kısa zamanda çok önemli fireler vereceğine ancak karşısına hiç beklemediği bir anda çıkan fırsatları değerlendirerek içinde bulunduğu sorunlara çare bulacağına, zaferler kazanacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments