Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kızının kafasında bit görmek

Rüyada kızının kafasında bit görmek

Rüyada kızının kafasında bit görmek geçimini rahat şekilde sağlayacağına, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, çok büyük bir mutluluğa ereceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, gün günden daha da kötüye gideceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, çalışmalarının beğenileceğine, zafer ve zenginlik getireceğine, maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine ancak bu durumlar karşısında yılmayıp azim ve sabır göstererek zorlukların üstesinden geleceğine ve başarılı olacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, bu kısmetin yeni bir kapı açacağına delalet etmektedir.

Rüyada kızının kafasında bit gördüyseniz:

  • Maddi kaynaklarınızın artması, ya da bazı yeni kaynaklar bulmanız mümkün olabilir.

Rüyada kızının kafasında bit görmek çok sağlıklı ve sıhhatli biri olunacağına, hayatının akışının bambaşka bir yöne doğru ilerleyeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeden kurtulacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kafada bit sirkesi görmek çok değerli ve saygın insanlar ile tanışacağına, canını dişine takarak kazandıklarını kaybedeceğine, yeni bir ortaklık kurulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kafada beyaz bit görmek hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine, geçiminin de hergeçen gün çok daha zor hale geleceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ancak zaman zaman kendisini kötü hissedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kafada bit bulmak rızkının da çoğalacağına, kötü noktalara geleceğine, elindekileri kaybedeceğine bu nedenle büyük bir özgüven ve cesaret kaybına uğrayacağına, yeni bir hayata ve yeni bir işe sahip olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada biti kafada görmek çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, kötü olayları ve sorunları geride bırakacağına, alınan kararlar sayesinde girilen bir işte çok iyi bir noktaya gelineceğine tabir olunur.

Rüyada kafada büyük bit görmek iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, kendisini toparlamak için uzun bir süre boyunca tedavi göreceğine, içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada kafamızda bit görmek rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, umutsuzluğa ve karamsarlığa düşeceğine, hayata karşı isteksiz ve keyifsiz olacağına, eski işlerinden daha iyi ve hayırlı işlere kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir başkasının kafasında bit görmek borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, sahip olduklarından ve Allah’ın kendisine sunduklarından razı geleceğine, açlık, parasızlık ve geçim derdi olmadan yaşayacağına, göreceği destekten dolayı moral bulacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments