Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin kafasında bit görmek

Rüyada birinin kafasında bit görmek

Rüyada birinin kafasında bit görmek hane halkının verilen kararları destekleyeceğine ve elde edilen kazancın daha iyi ve daha hayırlı işler için kullanılacağına, sevdiği kişiler ile hayatında unutamayacağı şeyler yaşayacağına, atılan adımlardan ötürü çok sorun yaşayacağına, eğitim hayat ile ilgili olarak bazı adımlar atılacağına, çok büyük üzüntü duyacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, yakın zaman içinde iş hayatında gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı projeler sayesinde üst bir mevkiye terfi alacağına, parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada birinin kafasında bit gördüyseniz:

  • Tekerleğin icadından beri ekonomik veya duygusal seçenekleriniz üzerinde uzun uzun düşünüyor olabilirsiniz.

Rüyada kafasına bit düştüğünü görmek daha iyi şartlara ve imkânlara sahip olacağına, bir bebek sahibi olacağına, kişinin musibetlerden ve uğursuzluklardan uzak olacağına tabir olunur.

Rüyada birinin kafasından bit ayıklamak ün ve itibar sahibi olacağına, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine bu sayede bolluk, bereket, zenginlik, rahat, konfor ve lüks içinde yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada kafada bit görmek sağlık sorunları ile ilgili bir haber alınacağına, işlerini toparlayacağına, çok üzüntülü zamanlar geçireceğine ve hayatını çok kötü bir şekilde etkileyecek olaylar yaşayacağına yorulur.

Rüyada kafada bit pire görmek onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine, halinin ve vaktinin de çok iyi olacağına, onlarla hem gönül hem de fikir birliğine gireceğine işarettir.

Rüyada biti kafada görmek kendisini çekemeyen insanların kurduğu tuzaklardan kurtulacağına, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına, aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına, kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine alamet eder.

Rüyada kendi kafanda bit görmek kişinin geçim sıkıntısına düşeceğine ve fiziksel olarak da yıpranacağına, başarıya giden yoldaki engellerin ortadan kaldırılacağına, yönetici makamına oturacağına tabir olunur.

Rüyada bir başkasının kafasında bit görmek hem itibar edineceğine, ön plana çıkacağına, dikkat çekeceğine, başarılarını ispat edeceğine delalettir.

Rüyada bit kafada görmek yaşanacak olaylardan ötürü çok gereksiz ve kötü insanlar ile muhatap olmasından ve karşı karşıya gelmesinden ötürü çok büyük bir sıkıntıya gireceğine, rüya sahibinin bir takım kişisel sorunlarla karşılaşıp evinden çıkamayacağına, eğitim hayatı ile ilgili olarak yeni bir kapı açılacağına, rahatsızlık veren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına vebazı küçük sorunlar yüzünden hayata geçirilemeyen bir projenin gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments