Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada güvercin okşamak

Rüyada güvercin okşamak

Rüyada güvercin okşamak mutlu ve huzurlu bir yuvaya, iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, sevdikleri ile birlikte olacağına, maddi olanaklarının rahat rahat yaşamasına el vereceğine, kişinin hayatına bolluğun, neşenin ve mutluluğun geleceğine, zararsız görünen bir olayın birçok problem doğuracağına, eşinden yana huzurlu olacağına ve yüzünün güleceğine, elindeki imkânların çok daha iyi bir hal alacağına, onlara sanat öğreteceğine, kendisini çok rahatsız hissedeceğine, bu yüzden bu durum için çeşitli önlemler alacağına işaret eder.

Rüyada güvercin okşamak gördüyseniz:

  • Siz yalnız bir erkekseniz davet edileceğiniz bir yere gitmeyi sakın reddetmeyin.

Rüyada güvercin okşamak işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına, vasıflı, yetenekli ve şahsiyetli kimse haline geleceğine delalet eder.

Rüyada birinin başını okşamak işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine ve yollarına hayırlı kısmetlerin çıkacağına, derdin sona ereceğine, canını ve malını hiçe sayacağına, güvenliğinden vazgeçeceğine işaret eder.

Rüyada kadın memesi okşamak kendisine kötülük yapmak isteyen kişileri bulup adli yoldan cezalarını çekmelerini sağlayacağına, kuracağı ortaklıklar ve eline geçen fırsatlar sayesinde işyerinde çok iyi bir mevkiye geleceğine ve müjdeli haberler alacağına, yaptığı işte çok büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, çok uzun bir zaman boyunca başında olduğu işleri bırakıp kendisine yeni ve daha başarılı olacağı bir yol çizeceğine rivayet eder.

Rüyada bir kadını okşamak kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, aklındaki her şeyi hayata geçirerek, insanlardan takdir toplayacağına işaret eder.

Rüyada kadının memelerini okşamak maddi açıdan çok kazanç getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir döneme girileceğine, gönül bağı kurulmuş olan bir kişi ile evlilik yolunda bazı kararlar alınacağına, başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine, engellerden kurtulacağına yorulur.

Rüyada sevdiğini okşamak çalışmalarının ve projelerinin yakın bir zaman içinde büyük kazanç elde edeceğine, zor durumlara düşüleceğine, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına tabir olunur.

Rüyada köpeğin kafasını okşamak zor durumların biteceğine, gönlünü Allah sevgisi ile dolduracağına, herhangi bir sıkıntı yaşadığında bunu dua ile çözeceğine, azimle ve sabırla çalışarak işlerini çok iyi bir düzeye taşıyacağına ve hayırlı kazançlar elde ederek çok iyi bir kariyer edineceğine işarettir.

Rüyada beyaz kedi okşamak kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına, yaşanan bütün sorunların biteceğine, içine düştüğü zor durumu kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments