Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadınları öpmek

Rüyada kadınları öpmek

Rüyada kadınları öpmek ticaret ehli kişi olacağına, sıhhatinden, güzelliğinden ve dinç oluşundan ödün vermeden yaşlanacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine, maddi olarak iyi şartlara sahip olacağı gibi manevi olarak da keyfinin ve neşesinin eksik olmayacağına, mesleki olarak hakim, avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına, bir dönemi kazançlı, mutlu ve sağlıklı geçiriyorsa, diğer dönemini de mutsuz, hasta ve zor geçireceğine, iş hayatındaki yorgunluğunu bu sayede atacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine delalettir.

Rüyada kadınları öpmek gördüyseniz:

  • Açılmayan telefonlar, ödenmeyen borçlar, geç kalınan randevular v.b konular söz konusu olabilir.

Rüyada kadını memesinden öpmek üzüntülerin ve endişelerin yakın bir zamanda biteceğine, işlerinin bir daha bozulmamak üzere normale döneceğine, kurulu düzeninin olacağına, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine rivayet eder.

Rüyada evli kadın öpmek rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine, önündeki engelleri aşamayacağına, projelerin ve ortaya konulacak olan çalışmaların büyük bir prestij sağlayacağına, zor günlerin geride kalacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine tabir olunur.

Rüyada dul kadını öpmek tüm üzüntülerinden tek kalemde kurtulacağına, üzüntülerin son bulacağına ve sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, atılacak adım sayesinde çok büyük başarı kazanacağına rivayet eder.

Rüyada bir kadını dudağından öpmek dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, berekete, bolluk içinde, zengin bir hayat sürüleceğine, rahatsızlık veren olayların yakın zaman içinde sona ereceğine, gerçek ve kalıcı dostluklar edineceğine yorulmaktadır.

Rüyada kadını alnından öpmek epey bir zamandan beri uzakta olan ve çok büyük bir özlem duyulan kişinin yakında döneceğine, iş hayatında çok büyük kazançlar elde edileceğine, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, çok büyük zorluklar atlatacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiği kadını öpmek sorunlarının biteceğine ve sıkıntılarının bu sayede sona ereceğine, esenlik, rahatlık ve ferahlık bulacağına, aldığı kararlardan ve attığı adımlardan yana yüzünün güleceğine alamet eder.

Rüyada kadının elini öpmek başı dik, göğsü önde yani mağrur kimse olacağına, o işi iyi yaptığı konusunda her yerde geçerli olacak bir belge alacağına, hedeflere ulaşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir kadını ağzından öpmek bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine ve zenginliğe sahip olunacağına, zarar ettiği işlerde çok büyük rahatlıklar yaşayacağına, çok zor günler geçirebileceğine ve hayal ettiği şeylerden gün geçtikçe uzaklaşacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments