Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir kadınla yakalanmak

Rüyada bir kadınla yakalanmak

Rüyada bir kadınla yakalanmak kişinin hayatına dair daha olumlu düşünceler geliştirip, kendisini iyi hissedeceği ortamlara gireceğine, özellikle geleceği konusunda maddi yönden tutumlu şekilde hareket etmekle kendisini ve sevdiklerinin hayatını riske atmayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, mutlu günler göreceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına, canın ve malının da her zaman güvende olacağına, kendisine zafer ve birincilik getirecek yatırımlara gireceğine, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine bu sayede hayatının olumlu yönde değişmeye başlayacağına, zarar görülen bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda harcanacağına, yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına, hayallerin bir bir gerçekleştirileceğine, sevdiğiniz misafirler ile uzun vakit geçirebileceğinize ve özlediğiniz bir yakınınızın ya da bir arkadaşınızın sizi görmeye geleceğine, dertlerinin biteceğine, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına yorulur.

Rüyada bir kadınla yakalanmak gördüyseniz:

  • Başkalarına güvenerek veya başka kurumların güvencesi altında bazı işlere kalkışmanız veya bağlayıcı sözler vermeniz halinde zor durumda kalabilirsiniz.

Rüyada ağıt yakan kadın görmek çok üzüleceğine, çok yıpranacağına, ev sahibi olacağına, yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir kadınla yakalanmak rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, çok zor dönemlerden geçeceğine, uzun zamandan beri yaptığı işinde çok iyi yerlere geleceğine inanılır.

Rüyada kadınla yakalanmak başarıların artacağına, büyük bir çalışma ya da proje gerçekleştireceğine, elindekilerle yetinmeyi bileceğine ve küçük şeylerle bile mutlu olacağına işaret eder.

Rüyada rüzgara yakalanmak durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine sonunda da mutlaka emeline nail olacağına, yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine, sevinçli haberler alınacağına, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına ve kaçan fırsatların tekrar elde edileceğine alamet eder.

Rüyada fare yakalayıp atmak böylece daha yeni ve daha güzel çalışmalar gerçekleştirebileceği bir ortam kazanmış olacağına, yaşadığı yokluğun biteceğine, mutluluğunun ve huzurunun çoğalacağına, tüm dileklerin tutacağına delalet etmektedir.

Rüyada eşine yakalanmak birçok kişinin yardımına koşulacağına, makam edineceğine, itibar kazanacağına, ancak rüya sahibinin karşısına çıkacak bir kişi sayesinde bu durumu düzeltmek için çok azim göstereceğine yorulur.

Rüyada sele yakalanmak hedeflerini ve amaçlarını yerine getireceğine, mal varlığını artıracak paralar kazanacağına, birçok yeni fikir edinileceğine ve sağlık konusunda bazı reçetelerle ülkeye dönüş yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada erkekle yakalanmak dayanışmanın ve düzenin artacağına, kötü giden bir birlikteliğin düzeleceğine, kimseye muhtaç olmadan huzur içinde bir hayat süreceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments