Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birilerine yakalanmak

Rüyada birilerine yakalanmak

Rüyada birilerine yakalanmak bol kazanç elde edeceğine, ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına, sağlık sorunlarının artacağına, eksiklerini kapatacağına ve bu sayede hayatını daha kolay hale getireceğine, verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına, hürmetinin, saygının ve sevgisinin de kusursuz olacağına, içinde bulunduğu zor durumlardan çok sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği büyük destek sayesinde kurtulacağına, gireceği bir proje sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına delalet eder.

Rüyada birilerine yakalanmak gördüyseniz:

  • Heyecan verici olmayan iş, ilişki ya da anlaşmalar hevesinizi kırabilir.

Rüyada birilerine yakalanmak içine düştüğü karamsarlıktan kurtularak, geleceğe daha umut dolu bakacağına, sorunlarının kısa zamanda ortadan kalkacağına, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına delalet eder.

Rüyada sivil polise yakalanmak insanlardan uzak bir yerde içinde bulunduğu hayat ve yapmak istediği şeyler hakkında uzun uzun düşüneceğine, zorlukların, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, yaşanan bir ilişkinin ayrılıkla biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada sağanak yağmura yakalanmak çok zor zamanlar yaşayacağına, kendisinin de bu duruma kırılacağına, zorlukların ve tartışmaların aşılacağına, yapılan işlerde büyük kazançlar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada polis yakalanmak girilen işlerde çok büyük başarılar kazanılacağına, muradın yerine geleceğine, ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada önlük yakalığı görmek manevi olarak çok rahat edileceğine, büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, sevmediği kişileri yakın bir zamanda hayatından çıkarması sayesinde rahata ereceğine, kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına, hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine tabir olunur.

Rüyada jandarmaya yakalanmak kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine, aşılması gereken engellerin günden güne artacağına, gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı işler sayesinde çok dikkat çekeceğine, insanlar tarafından tanınan biri olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada suçüstü yakalanmak maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına ve sıkıntı çekileceğine, yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine, uzun bir ömre sahip olunacağına rivayet eder.

Rüyada perdeyi yakarken görmek bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine, sevdiği insanları üzecek, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, helal kazanç yerine, hile ile mal elde edeceğine, çoluk çocuğa karışacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments