Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadının üstüne çıkmak

Rüyada kadının üstüne çıkmak

Rüyada kadının üstüne çıkmak kişinin dünya hayatında gerçekleştirmek istediklerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına, özellikle yatırım ve iş konularında desteğe ihtiyaç duyulacağına, yüzüne kan geleceğine, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına, gerek aile hayatında gerekse de iş hayatında bazı üzüntüler yaşayacağına, sorunların çözülmesi için çok kararlı ve daha çevik davranılacağına, yaşanan kötü anıların silineceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına, bazı zevklerinden geri kalacağına, konforunu ve rahatını yitireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kadının üstüne çıkmak gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkilerinde tam olarak şanslısınız.

Rüyada kadının üstüne çıkmak girdiği bütün işlerde başarıya ulaşacağına, istediği herşeye kavuşacağına, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına ve yardıma muhtaç insanları çok sevindireceğine, hayatının güzelleşeceğine, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına delalettir.

Rüyada yüksek binanın üstüne çıkmak bol kazançlı günler geçireceğine, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına, hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine hatta yanına gidip kendisine her konuda destek olmaya çalışacağına, kendisine bolluk, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına rivayet eder.

Rüyada binanın en üstüne çıkmak aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine, düşmanların ve rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, ekmeğinin bereketleneceğine inanılır.

Rüyada çatının üstüne çıkmak ilerleyeceğine, yükseleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına, barışın ve sevgi ortamının yaşanacağına, İslami olarak da Allah katında sevilen ve sevapları çok olan bir kul olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada üstüne çıkmak kendisini bir dedikodu malzemesi olarak bulacağına, mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına ve güzel günler göreceğine, kişinin kendisini daha iyi ve yüreğini daha ferahlamış bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada sandalyenin üstüne çıkmak yalnız kalmak isteyeceğine, içsel güvensizliklerinize, işini kaybedeceğine ve ailesi ile arasının açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada bina üstüne çıkmak geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, dilediği gibi harcama yapacağına, böylece içinde bulunduğu sıkıntılardan ve sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve rüya sahibinin yüzünün güleceğine delalet etmektedir.

Rüyada arabanın üstüne çıkmak kendisi için yeni bir yol çizeceğine, geçici maddi kriz yaşamaya yorulurken, rüya sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine, siyasi bir nedenle girilen bir hapishane ise de bazı kimselerden kötülüğe maruz kalınacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments