Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arabanın üstüne çıkmak

Rüyada arabanın üstüne çıkmak

Rüyada arabanın üstüne çıkmak girdiği büyük işlerde çok iyi noktalara geleceğine, iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine, başarıları ile konuşulacağına, bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine, çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına, şansının ve kısmetinin de açılacağına, ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına işarettir.

Rüyada arabanın üstüne çıkmak gördüyseniz:

  • Yapılması gereken değişiklikler varsa uyum sağlamanızda fayda var.

Rüyada arabanın üstüne çıkmak bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine, yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına, çok sevileceğine, toplum tarafından el üstünde tutulacağına, yeni fikirler ve düşünceler ile gireceği yeni bir işte şimdiye kadar görülmemiş bir başarı elde edeceğine alamet eder.

Rüyada arabanın üstüne binmek birçok iş fırsatı yakalanacağına, art niyetli kimselere rastlayacağına, evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine, hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına delalet eder.

Rüyada arabanın üstüne oturmak girilen yolda zarar edileceğine, çok sıkıntılı zamanları geride bırakacağına, hayırlı ve bol kazançlı bir yoldan gidileceğine, gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına yorulmaktadır.

Rüyada arabanın üstüne geldiğini görmek işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, haksızlığa ve iftiraya uğrayacağına, muradın olacağına işaret eder.

Rüyada arabanın üzerine çıkmak kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine ve çok sevineceği bir olayla karşılaşacağına, ele geçen kazancın günden güne daha da artacağına, hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına yorulur.

Rüyada kapının üstüne çıkmak aynı oranda yetkilerinin genişleyeceğine, rızkının da çoğalacağına, sık sık alışverişe gidebileceğine, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına, eline geçen yüklü miktarda kazancı hayırlı bir iş için kullanacağına işarettir.

Rüyada kadının üstüne çıkmak üzücü olaylar yaşanacağına, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, bol rızık ve para sahibi olacağına işaret eder.

Rüyada sandalyenin üstüne çıkmak dertlerinin ve sıkıntılarının çözüme kavuşacağına ve atacağı doğru adımlar sayesinde büyük bir zenginliğe sahip olacağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine, dertlerinin dermanını, hastalıklarının da şifasını bulacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments