Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kedinin peşinden gitmek

Rüyada kedinin peşinden gitmek

Rüyada kedinin peşinden gitmek büyük üzüntüler yaşayacağına, çok büyük kısmetlere sahip olacağına, ancak sıkıntının giderek büyüyeceğine, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına ve onlarla hep iyi geçineceğine, böylelikle ezilmeden ve yıpranmadan rahat bir iş hayatı olacağına, yanlış seçimler yapacağına, her türlü zayıflığından, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına işaret eder.

Rüyada kedinin peşinden gitmek gördüyseniz:

  • Belli düzenlemeler veya anlaşmalar esnasında dikkatli olmalısınız.

Rüyada kedinin peşinden gitmek aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, ortaya çıkan sorunların üstesinden geleceğine, maddi açıdan kötü bir etki yaratacak bir durumla karşılaşacağına, borç batağına düşeceğine yorulur.

Rüyada bir erkeğin peşinden gitmek dileklerinin de kabul olacağına, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine, kişinin rızkını kazanmak için hiçbir zaman zorlanmayacağına alamet eder.

Rüyada ölünün peşinden gitmek ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine, işlerini yoluna sokacağına ve çok mutlu ve huzurlu olacağı bir döneme gireceğine, hem de kişinin bu süreçte psikolojik olarak zayıflayacağına ve düşmanların bu durumdan yararlanmak için atağa geçeceğine işarettir.

Rüyada sevdiğinin peşinden gitmek umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, isabetli adımlar atılacağına delalet eder.

Rüyada kadının peşinden gitmek yakın bir zamanda sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine ve evlat sahibi olunacağına, sorunlarının biteceğine, lüks ve rahat şekilde yaşayacağına işaret eder.

Rüyada koyunun peşinden gitmek inandıklarının ve gönül verdiklerinin kendisini hüsran uğratacağına, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine, yeni bir araba satın alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevgilinin peşinden gitmek inancından sapacağına, kısa sürede evlat sahibi olacağına, çok daha iyi günler göreceğine ve çok huzurlu ve mutlu bir hayat yaşayacağına alamet eder.

Rüyada köpeğin peşinden gitmek zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine, sevimsiz bir kişi ile iş yapmak zorunda kalınacağına, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments