Rüyada kadın göğsü görmek

Rüyada kadın göğsü görmek meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına ve hayallerinin peşinde koşmaktan bir an olsun vazgeçmeyeceğine, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına, sorunlarını bu iş sayesinde başka insanlar ile paylaşacağına, ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına, çok güzel bir şekilde süren aile hayatında bazı büyük sorunların yaşanacağına, ortaklık kurulan bir kişiden ihanet görüleceğine, evlilik konusunda önemli bir adım atacağına, emrinde insan çalıştıracağına, çok iyi gelişmelerle karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada kadın göğsü gördüyseniz:

  • Evde sıkıcı durumlar olabilir.

Rüyada erkekte kadın göğsü görmek tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, kendi elleri ile hayatını mutsuz bir şekle sokacağına, rüya sahibinin tüm korkularından ve günahlarından arınacağına işarettir.

Rüyada kadının göğsünü görmek güçten ve takatten düşeceğine, deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede büyük başarılar kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada kadın göğsü emmek geçim derdi çekmeyeceğine, istediği kadar dünya nimetlerinden ve güzelliklerinden faydalanacağına, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine, ödemelerini yapamaz hale geleceğine tabir olunur.

Rüyada kadın göğsü yalamak şansının da döneceğine, elini haramdan uzak tutacağına, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine, düşmanlarını alt edeceğine ve bu sayede önündeki en büyük engelleri kaldırarak yoluna bakacağına alamet etmektedir.

Rüyada erkek kadın göğsü görmek dertlerinin ve sıkıntılarının çözüme kavuşacağına, bir fitne çıkarmaya, etrafındaki bazı kişiler ile tartışacağına rivayet eder.

Rüyada göğsü kıllı kadın görmek ancak daha sonra ortaya çıkan dini duygulara cevap vereceğine, hasretlerin biteceğine, evli olan kimseler için evlatlarının gününü görmeye veya çocuğu olmayanların birden fazla çocuğu olacağına yorulur.

Rüyada kadın göğsü ellemek kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, yaşamına yeni bir yön vereceğine, yeni başlangıçlar yapacağına, oturmuş karakteri ve anlayışa sahip olmasıyla aile hayatını kolaylaştıracağına delalet eder.

Rüyada bir kadının göğsüne dokunmak başarılı ve hırslı oluşu sayesinde ticaret hayatının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine, sorunların ve dertlerin en kısa süre içinde son bulacağına, bolluk ve bereket geçireceğine delalettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top