Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadının etek giymek

Rüyada kadının etek giymek

Rüyada kadının etek giymek hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına, güvendiği birinden beklemediği kötü davranışlar göreceğine, korkularının, endişelerinin, borçlarının, yaşam zorluklarının, imkânsızlıklarının biteceğine, verdiği yaşam mücadelesinin yorulmasına ve çabalamasına değeceğine bu sayede güzel günler yaşayacağına, çevresi ve toplum tarafından takdir alacağına, gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir sorunla karşılaşacağına, yaşayacağı sorunlar nedeni ile kurulu düzeninin ve huzurunun da berbat olacağına, işle ilgili olarak çok kayıp verileceğine işaret eder.

Rüyada kadının etek giymek gördüyseniz:

  • Dikkatinizi vermeniz gereken şeyler var.

Rüyada kadının etek giymek bir sebeple evliliği bitirme aşamasına gelineceğine, bir sebeple aile bireyleri arasında hiç istemediği durumların meydana geleceğine, kendisini tatmin etmeyecek, kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada etekli kadın görmek eşler arasındaki kıskançlığın ve güvensizliğin biteceğine, bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına alamet eder.

Rüyada uzun siyah etek giymek evliliklerin bitme noktasına geleceğine ve büyük üzüntüler yaşanacağına, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine, sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada etek pantolon giymek üzerindeki yükün az da olsa hafiflemesinin sağlanacağına, aynı zamanda başka işlerle uğraşıp daha iyi yaşam koşullarına sahip olunacağına ve rahat bir yaşam sürüleceğine, çok sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada geniş etek giymek alınacak kötü bir haber yüzünden işlerin sarpa saracağına, işlerin kısa sürede yoluna gireceğine, keyfinin kaçacağına, rahatının bozulacağına, canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bordo etek giymek eşine ve çocuklarına gereken önemi bir süre gösteremediği için kişinin moralinin bozulacağına, tüm sevdikleri ile sağlıklı ve uzun bir ömür geçireceğine, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok büyük bir sıkıntı çekmeden kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada kırmızı etek ceket giymek insanlardan uzaklaşacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak çok hayırlı projelere imza atacağına, umutlarını kaybedeceğine, özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına inanılır.

Rüyada yeni siyah etek giymek bütün bu yaşananların da cesaretinin kırılmasına, umutlarının bitmesine sebep olacağına, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, çok daha kötü durumlara düşüleceğine, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments