Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadınların elini öpmek

Rüyada kadınların elini öpmek

Rüyada kadınların elini öpmek uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine, başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına ve daha rahat ve daha mutlu yaşayacağı bir döneme gireceğine, dertlerin ve sorunların bir şekilde aşılacağına, bir sebeple kişinin çok büyük bir öz güven kaybı yaşayacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, iş hayatı içinde yeni bir sayfa açacağına, hayallerinin gerçekleşmesi için ettiği duaların kabul olacağına ve bu sayede kişinin keyfinin yerine geleceğine, kişiye sunulacak çok sayıda iş fırsatına, iş konusunda çalışanların güvendiği, saygıda kusur edilmeyen, itibarı yüksek bir yönetici olunacağına delalettir.

Rüyada kadınların elini öpmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda kuralları veya koşullarınızı belirtmeniz umulmadık bir şekilde olumsuz sonuçlar doğurabilir.

Rüyada kadın eli öpmek ortaya konacak projelerin kazanç elde etmesi ile sayesinde hayırlı kapılar açılacağına, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, bir anda büyük fırsatlar elde edileceğine, karanlık geçen bir dönemin sona ereceğine delalettir.

Rüyada yaşlı kadın eli öpmek kişinin ağız tadına kavuşacağına, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine, akıllıca adımlar atılması sayesinde çok kötü giden çalışmaların düzene gireceğine ve çok mutlu olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada yabancı kadının elini öpmek işlerinin açılarak kazancının çoğalacağına, darlık içine düşeceğine, çocuklarından yana istediği saygıyı, sevgiyi ve hürmeti göreceğine, heveslendiği işlerde muvaffak olacağına alamet eder.

Rüyada kadın elini öpmek yaşanan sıkıntıların ve borçların biteceğine, üzüntülerin son bulacağına, işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına, az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına işaret etmektedir.

Rüyada kadının elini öpmek endişe duyulan bazı olaylar ile karşılaşılacağına, özel, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine, hayırlı bir şekilde başlamış olan bir işin kötü bir şekilde süreceğine, büyük umutlarla girilmiş olan bir işte sıkıntılı günler yaşanacağına delalet eder.

Rüyada yaşlı kadınların elini öpmek çok üzücü ve sıkıntı verici olayların gerçekleşeceğine, alışveriş yapacağına ve eğleneceğine, hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yaşlı kadın elini öpmek çeşitli ortaklıklar kurup çok hayırlı işlere girileceğine, iyi huylu olması sayesinde herkes tarafından sevileceğine, bir yandan cenaze olacağına rivayet eder.

Rüyada yaşlı kadın el öpmek kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına, yapılan hataların telafi edilmesi noktasında büyük bir fırsat yakalanacağına, yeni bir adım atılacağına, bu adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine, bunun keyfini kutlama ya da eğlence yaparak çıkaracağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments