Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin çikolata aldığını görmek

Rüyada birinin çikolata aldığını görmek

Rüyada birinin çikolata aldığını görmek yepyeni projelerle uğraşacağına, arif kimselerden sayılacağına, gönül işlerinden yana hayır bulacağına, sıkıntıların ve sorunların geride kalacağına, ele geçen kazancın tükenme noktasına geleceğine, zaman içinde çok hayırlı ve sevinçli bir döneme girileceğine, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına, saygıdeğer, dürüst, yeniliklerden hoşlanan, modern insanlarla tanışılacağına, yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına delalet eder.

Rüyada birinin çikolata aldığını gördüyseniz:

  • Sevdiginiz kişiye karşı izlediğiniz tutum zaman zaman sorun yaratabilir.

Rüyada çikolata satın aldığını görmek bahtın açılacağına, çok sevineceğine ve heyecanlanacağına, düşmanından kurtulmaya inanılır.

Rüyada birinin çikolata aldığını görmek büyük bir yatırımdan çok küçük bir kazanç elde edeceğine, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine ancak daha sonra karşısına çıkacak bir işte adım atarak hayatında bir dönüm yapacağına, sorunları tek tek çözüme kavuşturacağına, yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, güzel ve kötü duyguların birarada yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çikolata aldığını görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir süre içinde ve herhangi bir zarar görmeden kurtulacağına, işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine ve sorunlarından çok yakın zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, hayırlı ve güzel haberlerin alınması sayesinde işlerin çok hayırlı bir hale geleceğine rivayet eder.

Rüyada birinden çikolata aldığını görmek bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine inanılır.

Rüyada bol bol çikolata yemek zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına, çok zor bir işe girerek durumu düzeltmeye çalışsa da herhangi bir şekilde başarılı olamayacağına, basiretinin bağlanmasından ötürü göz göre göre zarar görülecek bir işe girileceğine yorulur.

Rüyada kırık çikolata görmek ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine, elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına, çok büyük sıkıtılar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz çikolata görmek kazancının ve zenginliğinin artacağına, çok mutlu olacağına, sevdiği kişiler sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, malının büyük bir kısmını zarar edeceğine delalettir.

Rüyada çikolatalı bisküvi yemek iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, çok hatalı çalışmalara gireceğine, kararlar alacağına, yaşamına farklı bir yön vereceğine, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments