Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bozulmuş çikolata görmek

Rüyada bozulmuş çikolata görmek

Rüyada bozulmuş çikolata görmek büyük bir gruba liderlik edileceğine, yaşamının takdir belgeleri ve ödüllerle dolacağına, çok güzel işler yaparak çok büyük paralar kazanılacağına, elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını bu destek sayesinde çözeceğine ve borçlarından bu sayede kurtulacağına, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, hileye, fesada bulaşacağına, anne duasının açılacağına rivayet eder.

Rüyada bozulmuş çikolata gördüyseniz:

  • Size karşı kişiler, zıt görüşler veya şikayetler söz konusu olabilir.

Rüyada bozulmuş çikolata görmek kısa süreli karlar elde edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına, maddi olarak herhangi bir borcu olmadan yaşayacağına, ona kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada bozulmuş salam görmek işlerinin hayırlı bir sonuca varacağına, kazancını büyük miktarda arttıracağına, zor günlerin sona ereceğine, muradın yerine geleceğine, onlardan medet umacağına, onlarla gönül birliği edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada bozulmuş hamur görmek alınan kararlar sayesinde girilen bir işte çok iyi bir noktaya gelineceğine, iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, aile bireyleri arasında huzurun, düzenin, saygının hiç eksik olmayacağına işaret eder.

Rüyada kızlık zarı bozulmasını görmek bir sebeple çok üzücü ve yorucu bir dönem geçireceğine, işinde büyük başarı elde edeceğine, girdiği her işte daha büyük ve daha başarılı olacağına rivayet eder.

Rüyada telefonun bozulması görmek büyük ve başarılı kişiler ile tanışılacağına, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına, cesaret gerektiren işlere gireceğine işarettir.

Rüyada boz fıstık görmek parasal olarak tüm sıkıntılarının sona ereceğine, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, çok büyük ve başarılı atılımların yapılacağına, ardından işle ilgili olarak kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine,  yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada bozulmuş araba görmek yaşanan bir haksızlığın ya da bir yanlış anlaşılmanın ortadan kalkacağına, dertlerinin günden güne artacağına, kişinin kendi başının çaresine bakacağına işaret etmektedir.

Rüyada boz renkli at görmek eline geçecek olanaklar sayesinde en tepelere tırmanacağına, yeni kararların mutluluk ve başarı getireceğine, atılan adımların da son derece isabetli ve doğru olacağına, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments