Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin koruduğunu görmek

Rüyada birinin koruduğunu görmek

Rüyada birinin koruduğunu görmek onun tarafından iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırla mükafatlandırılacağına, kişinin var olan düzenini hiçbir aksama olmadan devam ettireceğine, yaşadığı zorlukların son bulacağına, huzurlu bir kişiliğe sahip olacağına ve başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına, zenginlik ve güzellik içinde bir hayat geçireceğine, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına veya iş değiştireceğine, çok büyük bir endişeye kapılacağına, şöhret ve itibar kazanacağına rivayet eder.

Rüyada birinin koruduğunu gördüyseniz:

  • Herşeyi görmek kolay olmayabilir.

Rüyada hayvanları korumak içinde bulunduğu sağlıksız ruh halinden ve bedenindeki ağrılarından kurtulacağına böylece geleceği iyi ve hayırlı durum için Allah’a şükredeceğine, karanlık geçen bir dönemin sona ereceğine, kar elde etmek için onları sırtından vuracağına yorulur.

Rüyada köpeğin koruduğunu görmek işinin ehli durumuna geleceğine, hedeflerini gerçekleştireceğine, maddi anlamda refahının yerinde olacağına, kurulan hayallerin gerçeğe çevrileceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir kadını korumak gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına, maddi ve manevi olarak sorunlarla boğuşulacağına, başını ağrıtan ve canını sıkan sorunların ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada ailesini korumak sevdiği ve çok istediği bir projeyi hayat geçirerek etrafındaki herkesin dikkatini çekeceğine ve takdirlerini kazanacağına, zahmetli bir işin sona ereceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına yorulur.

Rüyada sevdiği kızı korumak işlerinin, düzeninin ve hayatının da alt üst olacağına, el attığı bütün işlerde büyük başarılar kazanacağına, rüya sahibinin kendi fikrini savunurken herkesin kalbini kıracak konuşmalar yapacağına delalettir.

Rüyada sevgilisini korumak sorunların yakın zaman içinde biteceğine, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, yeni bir sosyal çevreye gireceğine, kazançlı işlere girmenin yollarını bulacağına delalet eder.

Rüyada hayvan korumak uzun zamandan beri içinde yaşadığı işsizlik korkusundan kurtulacağına, artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine, dertlerin biteceğine, sıkıntıların aşılacağına, tüm duygu ve düşüncelerini de büyük bir samimiyetle dile getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada birilerini korumak sıkıntıların sona ereceğine ve kazancın katbekat arttırılacağına, hayali kurulan herşeye sahip olunacağına, kendisine yeni bir ev ve bu evin içine yeni eşyalar alacağına, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments