Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kahve koklamak

Rüyada kahve koklamak

Rüyada kahve koklamak işlerindeki karın artacağına, elinden gelen her türlü yardımı göstererek pek çok hayır duasına kavuşacağına, projelerin ve ortaya konulacak olan çalışmaların büyük bir prestij sağlayacağına, zor günlerin geride kalacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, herkesi kendisine hayran bırakacağına, gelmek istediği noktalara geleceğine, çok rahat bir nefes alacağına ve çok huzurlu bir döneme gireceğine, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, saygınlık kazanacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine alamet eder.

Rüyada kahve koklamak gördüyseniz:

  • Belli bir hedefinize veya amacınıza ulaşmaya çalışırken ufak tefek aksilikler yaşayabilirsiniz.

Rüyada kahve koklamak amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine, kazancının çoğalacağına, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına alamet etmektedir.

Rüyada birine sarılmak koklamak arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına, kendi çok iyi hissedeceğine, unutulan bir sorunun başa bela olacağına delalettir.

Rüyada birinin sizi kokladığını görmek çalışmaların büyük başarı ve kazanç getireceğine, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına işaret etmektedir.

Rüyada boynunu koklamak işlerin çok daha iyi bir şekilde ilerleyeceği bir döneme girileceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına, ailede var olan sıkıntıların bir ayrılığa neden olacağına, işsiz ve aşsız kalmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kırmızı karanfil koklamak borçlanacağına, yapılan çalışmaların ve ortaya konan projelerin kar ve mutluluk getireceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, yeni bir gönül ilişkisine başlanacağına delalet eder.

Rüyada sevdiğini koklamak iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine bu sayede de iş üstüne iş teklifi alacağına, sorunlu bir hayat yaşayacağına ve zarar edeceğine, kişinin kısa süreli bir mali kriz yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayakkabı koklamak işlerin aksayacağına, zor günler geçireceğine, dertlerin aşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada boyun koklamak her zaman ailesinin dualarını alarak yaşayacağına, hem maddi olarak hem de manevi olarak keyfinin yerine geleceğine, hayatı boyunca maddi zarara uğramayacağına ve iflas etmeyeceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments