Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada alnından öpmek

Rüyada alnından öpmek

Rüyada alnından öpmek bir sebeple işlerinin sıkıntıya gireceğine, yeni bir karar alma sürecine girileceğine ve kurulmuş olan bir ortaklık yüzünden üst üste darbeler alınacağına, gönlünün ferahlarken bedeninin de şifaya kavuşacağına, içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına, zor bir işin bir türlü sona erdirilemeyeceğine, iş konusunda bir türlü iyi bir noktaya gelinemeyeceğine ve hayallere ulaşmak için gereken motivasyonun sağlanamayacağına, amaçlardan sapmaya, bir an önce atılım yapması halinde çok yükseleceğine tabir olunur.

Rüyada alnından öpmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda kalıcı sözler vermek veya belli anlaşmalar yapmak üzere olabilirsiniz.

Rüyada birinin alnından öpmek içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına, daha önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, kısa bir süre öncesine kadar hayal ettiği ne varsa hepsini yaşayacağına delalet eder.

Rüyada eşini alnından öpmek halk tarafından çok sayılıp sevileceğine ve destek göreceğine ve vatanı ve milleti için çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, uzun zamandır ertelediği çeşitli planlarını yapılacaklar listesinin üst sıralarına taşıyacağına, yakın çevresine fikir danışacağına inanılır.

Rüyada sevdiğini alnından öpmek eve huzurun ve bereketin geleceğine, maddi olarak da manevi olarak da kendisini tatmin ve memnun edecek kazanımlar elde edeceğine, ekonomik olarak darlığa düşeceğine, ancak daha sonra yakınlarından birinin vereceği destekle toparlanacağına tabir olunur.

Rüyada kadını alnından öpmek ekonomik durumunun her geçen gün çok daha iyiye gideceğine, kötü alışkanlıklarından arınacağına, kısa zamanda çok iyi işlere imza atacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğinin alnından öpmek sağlık konusuna sıkıntı olmasa da, maddi sorunların ve iş yaşantısındaki olumsuzlukların kişiyi çok fazla yıpratacağına, ticaret hayatıyla ilgili yaptığı planların kendisine hayır getireceğine, kişinin moralinin ve keyfinin yerine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada birini alnından öpmek güzel günler için yaşayacağına, kırgınlıkların sona ereceğine, üzüleceğine ve kaçırdığı fırsatlardan ötürü kendisini çok hırpalayacağına işaret eder.

Rüyada ölüyü alnından öpmek aile bireyleri arasında zaman zaman başgösteren tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine, masa başı bir işe girileceğine, ancak sonunda büyük bir zarar göreceğine yorulur.

Rüyada sevgilinin alnından öpmek aile hayatında ve iş hayatında güzel günler yaşanacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, dayanışmanın ve düzenin artacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments