Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadın tarafından kovalanmak

Rüyada kadın tarafından kovalanmak

Rüyada kadın tarafından kovalanmak yapılacak olan çalışmalarda doğru adımların atılacağına, aileyi kötüleyeceklerine, aile bireyleri hakkında dedikodular çıkaracaklarına,  zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına, maddi gücünün her geçen gün artacağına, kısa süre önce yaşadığı güzel bir olayın daha sonra sıkıntıya yaratacağına, sevdiği kişiyle birlikte mutlu bir yuvaya sahip olacağına, işlerinin bir anda bozulacağına, dedikodu yapan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok mutlu olayların gerçekleşeceğine, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına inanılır.

Rüyada kadın tarafından kovalanmak gördüyseniz:

  • Bir yeteneğinizi veya hobinizi karlı bir yola sokabilirsiniz.

Rüyada yaşlı kadın tarafından kovalanmak eninde sonunda istediği başarıya ulaşacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine ve bazı olaylar yüzünden üzüntü duyulacağına, tüm dileklerin tutacağına, çalışmaların, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir kadın tarafından kovalanmak ismini aldığı zaferlerle duyuracağına, yaşam tecrübesi edineceğine ve gerek mesleğinde gerekse hayat okulunda öğrendiklerini insanlara aktaracağına, kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine ve büyük bir mutluluk ve sevinç yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kadın tarafından kovalanmak rüya sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine, belirsizlikler yaşanması yüzünden gelecek için adım atmakta zorluk çekileceğine, istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine delalet eder.

Rüyada erkekler tarafından kovalanmak gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına, ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine, hayal edilen ve üzerinde çok düşünülen bir işin hayırlı gelişmelere vesile olacağına işarettir.

Rüyada yaratık tarafından kovalanmak bunları aşmak için büyük çaba sarf edeceğine, çok üzülse de başka çıkar yol bulamayacağına, problemlerinin biteceğine tabir olunur.

Rüyada kuduz köpek tarafından kovalanmak başkalarına öğüt verecek bir konuma gelineceğine, kendi işini kurup başına geçeceğine, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada hayvanlar tarafından kovalanmak ailesinin geçimini sağlayamaz noktaya geleceğine, aile bireyleri ile çok mutlu olacağına ve aile içinde büyük sevinç yaşayacağına, keyfinin ve huzurunun kaçacağına alamet eder.

Rüyada öküz tarafından kovalanmak maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, işinde yerinin sağlamlaşmasına ve patronun gönlünü kazanmasına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments