Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yaratık tarafından kovalanmak

Rüyada yaratık tarafından kovalanmak

Rüyada yaratık tarafından kovalanmak isteklerinin yerine geleceğine, işinde terfii alıp, kıdem atlayacağına, elinden geldiğince onlarla birlik, beraberlik, bütünlük ve dayanışma içinde kalacağına, görmediği yerlere gideceğine, böylelikle sıkıntılarının ve sorunlarının en büyük kaynağını aşma imkânı elde edeceğine, devlet kapısından bir yardım alacağınıza, dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, berekete, bolluk içinde, zengin bir hayat sürüleceğine, sevilen bir mahallelinin bu yüzden kalbinin kırılacağına, böylece imkânsız denilen kavramı da kafasında yıkmış olacağına inanılır.

Rüyada yaratık tarafından kovalanmak gördüyseniz:

  • Olaylara dahil olup olmamak istediğiniz konusunda daha fazla düşünmelisiniz.

Rüyada yaratık tarafından kovalanmak kısa süre içinde büyük kazançlar elde edeceğine, eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına, eğer bu rüyayı gören kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine, böylece başarı, kazanç, saygınlık, şöhret elde edeceğine yorulur.

Rüyada yaratık tarafından ısırılmak üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, bazı ön yargılarından da kurtulmasına vesile olacağına, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada garip yaratıklar görmek çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına ve ferahlığa çıkarak birikim yapmaya kaldığı devam edeceğine, bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, patron koltuğuna yükseleceğine işaret eder.

Rüyada acayip yaratıklar görmek eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine, ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına, yanlıştan uzak durarak, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine işaret eder.

Rüyada siyah yaratık görmek kendisini Allah yoluna adayacağına, çok mutlu olacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine, kazalardan, belalardan, kötülüklerden uzak olacağına, kavgaların ve tartışmaların ortadan kaldırılacağına işarettir.

Rüyada yaratıklarla savaşmak çok büyük ve hayırlı gelişmelerin ortaya çıkacağına ve ileride yaşanacak çok daha kötü olayların önüne geçerek çok daha zorlaşmasını engelleyeceğine, uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına, çok uzun sürmeyecek sıkıntılı bir dönem atlatacağınıza alamet eder.

Rüyada yaratıkla konuşmak yaptığı hataları kısa zaman içinde düzelteceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedeceğine ve insanların imrenerek baktığı bir kişi olacağına, hayatı içinde sürekli bir eşitlik ve denge olacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine alamet eder.

Rüyada yaratıklar görmek atılacak adımlar ve ortaya konulacak projeler sayesinde çok büyük kazanç elde edileceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına, maddi anlamda dolandırıcıların eline düşebileceğine, onu darda bırakmayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments