Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkekler tarafından kovalanmak

Rüyada erkekler tarafından kovalanmak

Rüyada erkekler tarafından kovalanmak yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, bir sebeple bir dönem üzüleceğine, önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına, hayatının kolaylaşacağına, maddi gücünün yerine geleceğine, ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına, de hem makam ve itibarının hem de zenginliğinin çoğalacağına, dini inançların güçleneceğine, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, kısa sürecek bir işe gireceğine, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına işarettir.

Rüyada erkekler tarafından kovalanmak gördüyseniz:

  • Beklenmedik gelişmeler yaşayabileceğiniz bir aydasınız.

Rüyada bir erkek tarafından kovalandığını görmek çok kötü durumlara düşeceğine, ailesindeki huzurun bozulacağına, uzun bir zamandan beri devam eden sorunlarını yakında ortadan kaldıracağına, hem maddi olarak hem de manevi olarak keyfinin yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada erkek tarafından kovalanmak ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine, atılacak adım sayesinde iki tarafında çok mutlu olacağına, kasasının daha çok para dolacağına yorulur.

Rüyada erkekler tarafından kovalanmak uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine, bir sebeple çok büyük bir zarar edileceğine, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, hem moral hem de çareler bulacağına işaret eder.

Rüyada bir erkek tarafından kovalanmak elde edeceği zaferler ve üstün başarılarla adından söz ettirmeyi ve şöhreti yakalamayı başaracağına, bir sebeple ne kadar zor duruma düşse de üzülse de kırılsa da hayallerine sımsıkı sarıldığına ve başarıya ulaşana kadar herhangi bir hayalinden vazgeçmeyeceğine, bir miktar para kaybedeceğine ve üzüntü yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada erkek tarafından kovalandığını görmek özellikle rakiplerine karşı büyük galibiyetler elde edeceğine, mutsuz, üzgün ve hasta olacağına, evine huzurun ve bereketin geleceğine, dualarının kabul olacağına rivayet eder.

Rüyada tilki tarafından kovalanmak çok daha iyi işler yapmak için girişimde bulunacağına, işin düzeltileceğine, devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada birisi tarafından silahla kovalanmak aralarındaki bağın daha da kuvvetleneceğine, işlerin daha iyi bir hal alacağına, dertlerin biteceğine, mevki makam sahibi olunacağına, çok mutlu olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından eser kalmayacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür süreceğine yorulur.

Rüyada canavar tarafından kovalanmak zor günlerin biteceğine, yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine, anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına, iyi gelir getiren işler yapılacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments