Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yaşlı kadın tarafından kovalanmak

Rüyada yaşlı kadın tarafından kovalanmak

Rüyada yaşlı kadın tarafından kovalanmak bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına, elde edilen kazancın günden güne daha da fazla artacağına, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, gücünün, kudretinin yerine geleceğine, kişinin iş ve özel hayatının ilerleme göstereceğine, sosyal hayatında da bazı değişiklikler yaşanacağına, işlerinde büyük bir ferahlık yaşayacağına, sorunlarının sona ererek çok büyük rahatlama ve sevinç yaratacağına, para kazanmaya başlayacağına, en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine işarettir.

Rüyada yaşlı kadın tarafından kovalanmak gördüyseniz:

  • Belli bir hedefe ulaşabilmenize ya da bazı problemleri çözmenize yardımı olabilecek kaçınılması zor gelişmeler yolda olabilir.

Rüyada yaşlı kadın tarafından kovalanmak olayın dışında kalanların da üzülerek etkileneceğine, işlerinde çok başarılı olacağına, rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine, kötü kişilerle karşılaşılacağına, anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına, yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına, musibetler, sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, geçim sıkıntısına düşüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada yaşlı biri tarafından kovalanmak yardım istenen bir kişiden bir türlü cevap alınamayacağına, yaşanan bir ilişkinin ayrılıkla biteceğine, kişinin nazar değmemesi için tahtalara vuracağına, götürüsünün, getirisinden daha fazla olacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir kadın tarafından kovalanmak iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, bir sebeple evliliği bitirme aşamasına gelineceğine alamet etmektedir.

Rüyada kadın tarafından kovalanmak çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına, çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine, maddi ve manevi açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, zor zamanların geride kalacağına, kötü olaylar ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yaşlı kadın tarafından öpülmek sorunlarını kısa zamanda ortadan kaldırıp çok daha başarılı işler yapacağına ve şansının yaver gitmesi ile işlerini kısa bir zaman içinde büyüteceğine, itibarın ve makamın yükseleceğine, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yaşlı bir kadın tarafından öpülmek azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine, maddi sorunlarının artacağına, kısmetlerinin kapanacağına yorulur.

Rüyada adam tarafından kovalanmak maddi sıkıntısı olmayacağına, sevinç ve sürura, çektiği sıkıntıların sonunda iyi günler göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir erkek tarafından kovalandığını görmek işlerinin artacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine, huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine, mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments