Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir kadın tarafından kovalanmak

Rüyada bir kadın tarafından kovalanmak

Rüyada bir kadın tarafından kovalanmak bilgi sahibi olunmayan bir işi çabucak kavrayarak hemen kendisini gösterecek olan rüya sahibinin alkışlanacak işler yapacağına, yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına, haneye bolluk ve berekete dolacağına, bir sebeple hayati tehlikeler atlatacağına, üzüntüsünün ve ağırlığının da kaybolup gideceğine, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, sevdiğini söyleyeceğine delalettir.

Rüyada bir kadın tarafından kovalanmak gördüyseniz:

  • Eğitim, seyahatler veya çevre değişikliği sağlayabilecek doğru seçimler yapmanız gerekiyor.

Rüyada bir kadın tarafından kovalanmak aradaki tatsızlığın kısa sürede halledileceğine, evinde tenceresinin hep kaynayacağına, onun iyi olduğunu öğreneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yaşlı kadın tarafından kovalanmak işle ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, kalbini temiz tuttuğu müddetçe huzurunun bozulmayacağına, onlardan medet umacağına, onlarla gönül birliği edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kadın tarafından kovalanmak zevke aşırı düşkünlük gösteren rüya sahibinin maddi sorunlarının da büyüyerek borç almak zorunda kalacağına, kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına, musibetlerin ve rahatsızlıkların ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tarafından kovalandığını görmek haneye bolluk ve bereketin dolacağına ve ferahlığa çıkılacağına, yıllar boyunca bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, sorunlar altında ezileceğine işaret etmektedir.

Rüyada eşek tarafından kovalanmak büyük bir proje ortaya koyacağına, elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, yapılan bazı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanılacağına alamet eder.

Rüyada boğa tarafından kovalandığını görmek mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, alınan bazı kararlar doğrultusunda rüya sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına inanılır.

Rüyada birileri tarafından kovalanmak sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, yanlış yönde kararlar verileceğine, yapılan çalışmaların zarar vereceğine delalettir.

Rüyada kaz tarafından kovalanmak konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine, sonradan da durumun ciddiyetine varacağına, böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments