Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karısının memesini emmek

Rüyada karısının memesini emmek

Rüyada karısının memesini emmek sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, kendisini kötü hisseden ya da zorluk yaşayan arkadaşlarına en gerekli zamanlarda yardım eli uzatacağına, hiç bilmediği bir işe gireceğine, kişinin her işte başarılı olacağı güce ve kudrete sahip olacağına, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine ve yakın zaman içinde hayal ettiği birçok şeye kavuşacağına, haneye bolluk ve bereket dolacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun bir ortadan kaldırılacağına, dertlerin ve tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, üzüntülü bir haber alınacağına, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına ve refah düzeyinin eskisinden de iyi hale geleceğine inanılır.

Rüyada karısının memesini emmek gördüyseniz:

  • Canınızı sıkan kişilere direk olarak karşı çıkmanız da, pasif kalmaktan daha verimli olabilir.

Rüyada karısının memesini emmek sevinçten deyim yerindeyse havalara uçacağına, işlerin eski haline döneceğine, zenginliğe kavuşulacağına işaret eder.

Rüyada karısının memesinden süt emmek yeni başlangıçların yapılacağına, yaşam kalitesinin ve standartlarının artacağına, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kadın memesinden süt emmek zengin bir hayat süreceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştirip çok daha rahat bir hayata sahip olacağına, maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine, elinde olan parayı bir anda karşısına çıkan bir durumdan ötürü harcamak zorunda kalacağına işaret eder.

Rüyada anne memesi emmek güzel huylarını terk edeceğine, inancını bir kenara atacağına, hayatının başarılar ve galibiyetler ile geçeceğine, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına alamet eder.

Rüyada kendi memeni emmek çekilen sıkıntıların karşılığını en iyi şekilde alacak olan rüya sahibinin dertsiz bir sürece gireceğine, yaşanan üzüntülerin son bulacağına, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına inanılır.

Rüyada erkeğin memesini emmek maddi olarak çok kazanç elde edileceğine, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü rüya sahibinin tövbe istiğfar edeceğine, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, huzurunun da yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının memesini emmek sorunların ve sıkıntıların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, güzel haberlerin alınacağına, zor zamanların geride kalacağına ve sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, gireceği başka işlerde çok büyük kazanç sağlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kadının memesini emmek kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments