Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadın kocasının evlendiğini görmek

Rüyada kadın kocasının evlendiğini görmek

Rüyada kadın kocasının evlendiğini görmek âlim kişiler arasına gireceğine, itibar kazanacağına, yardım istenen bir kişiden bir türlü cevap alınamayacağına, yaşanan bir ilişkinin ayrılıkla biteceğine, mallarının ve parasının bereketinin artacağına, hayırlı bir yuva kurulacağına, aldığı haberler sayesinde çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine, kazancı arttırmak için bazı kararlar alınacağına, dostlarınızla birlikte geçireceğiniz güzel günlere, rüyayı gören kişinin keyfini ve huzurunu yerine getirecek hayırlı olayların yaşanacağına delalettir.

Rüyada kadın kocasının evlendiğini gördüyseniz:

  • Romantik açıdan kuvvetli zamanlar.

Rüyada kocasının başka bir kadınla evlendiğini görmek sahte arkadaşlıklardan kurtularak çok daha kalıcı dostluklar edineceğine, sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun ortadan kalkacağına ve aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri istenen bir işe girileceğine, kötü huyunu ve olumsuz düşüncelerini terk edeceğine bu sayede huzur bulacağına inanılır.

Rüyada kocasını başka kadınla evlendiğini görmek pek çok kişiye yanında iş vereceğine, gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine veya işbirliği yaparak amacına ulaşacağına, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok güzel işler gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada evli kadının kocasıyla evlendiğini görmek zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine ve terfi yolunun açılacağına, bir sebeple istediği kazancı elde edemeyeceğine inanılır.

Rüyada kocasının başka kadınla evlendiğini görmek yakın zamanda rahat edeceğine, maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına, işlerin çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, sahip olmak istediği her şeye fazlasıyla sahip olacağına delalet eder.

Rüyada kadın kocasının evlendiğini görmek büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatının güzel gidişatının aile hayatına da yansıyacağına, ticaret ehli kişi olacağına, yeni bir ilişkiye başlayacağına yorulur.

Rüyada kocayla yeniden evlendiğini görmek şans ve bereket kapılarının açılacağına, işlerinin de istediği şekilde yürüyeceğine, endişe edilen konularda çok zor zamanlar geçirileceğine, geçimini rahat şekilde sağlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kocasını başka biriyle evlendiğini görmek fırsatların daha büyük getirileri olacağına, hayal kırıklığı ve kalp kırıklığı yaşanacağına, daha önce hiç yapmadığı şeyler yapmaya başlayacağına rivayet eder.

Rüyada kocası tarafından evlendirilmek yaptığı ve yapacağı işler ile çok güzel yerlere gelip büyük paralar kazanacağına ve refah ve huzur içinde bir hayat süreceğine, umutsuzluğa ve karamsarlığa düşmeyeceğine, zararlı kişilerden uzak durulacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments