Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kocası tarafından evlendirilmek

Rüyada kocası tarafından evlendirilmek

Rüyada kocası tarafından evlendirilmek yakın bir arkadaşla çok büyük bir çalışmaya girip iş hayatında çok sıkıntılı ve zor zamanlar yaşanacağına ancak daha sonra atılacak akıllıca ve başarılı adımlar sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, psikolojik olarak toparlanacağına, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına, zengin bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, dertlerin biteceğine, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, kişinin bundan sonra çok daha farklı bir yaşam süreceğine, kendini her konuda geliştireceğine ve hayatında kendisi için dönüm noktası sayılacak kararlar alacağına, birçok kişinin dikkatinin çekileceğine, gerçekleştirilen çalışma ile yüksek kazançlı ve iş konusunda yetki sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına alamet eder.

Rüyada kocası tarafından evlendirilmek gördüyseniz:

  • Hızlı konuşarak sizi maddi açıdan yanıltmaya çalışan kişiler söz konusu olabilir.

Rüyada kocası tarafından evlendirilmek can sıkıntısı yaratan ve sorun çıkartan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, işine ve ailesine dört elle sarılacağına, canla başla çalışacağına, başarılı olacağına, kazanç elde edeceğine, rüya sahibinin aradığı çareleri bulunacağına, korkularını yeneceğine rivayet eder.

Rüyada kocan tarafından aldatıldığını görmek problemlerini çözeceğine, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, kişinin ruhen şifa bulacağı ve gönül hoşluğuna kavuşacağı, aile içinde de mutluluğunun ve huzurunun artmasına vesile olacağına delalettir.

Rüyada kocası tarafından kıskanılmak evliliklerinde güven sorunu yaşanacağına ve bir müddet ikilinin arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, elde edilen kazanç ve ulaşılan ün yüzünden kötü kişiler tarafından zor duruma düşürüleceğine, kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine, rüya sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada kocası tarafından öpülmek alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, hayalindeki işi gerçekleştireceğine, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine yorulur.

Rüyada kocası tarafından aldatılmak girdiği işlerde istediği başarıyı elde edeceğine, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, maddi olarak büyüyeceğine işaret eder.

Rüyada kocası tarafından taşlanmak takdir beklemeden, kendini tatmin etmek için yaşayacağına, maddi kayıpların olacağına, bu süreçte yaşanacak olan zararın uzun zaman telafi edilemeyeceğine, yaşama sevincine kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kocası tarafından bıçaklanmak başarısızlıklara düşeceğine, yarardan çok zarar getireceğine, kalp kırıklığına neden olacağına, sorunlu ve sıkıntılı dönemlerden geçeceğine inanılır.

Rüyada kocası tarafından boğulmak istediği başarıyı göstereceğine, çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına, özel hayatın ve aile hayatının bozulacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments