Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini uçurumdan düşerken görmek

Rüyada birini uçurumdan düşerken görmek

Rüyada birini uçurumdan düşerken görmek her türlü eğlenceyi ve zevki tadacağına, her hayalini de gerçekleştireceğine, muradın yerine geleceğine, kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına, rüya sahibinin geçim derdinin biteceğine, borçlarının da kapanacağına, fikirlerini, düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına, aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine, girdiği her yeni ortama ayak uydurabileceğine, kendisiyle beraber sevdiklerinin de iyi yaşaması için elinden geleni yapacağına delalettir.

Rüyada birini uçurumdan düşerken gördüyseniz:

  • Başka kimseler tarafından bir şeyleri kabul etmeye zorlanabilirsiniz.

Rüyada ineğin uçurumdan düştüğünü görmek yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine, çok büyük bir çalışma yapılacağına, aile içinden birinin veya rüya sahibinin hastalık, kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına inanılır.

Rüyada uçurumdan düşüp ölmek iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, kazançlı çıkacağı işlere gireceğine, kendisine zenginlik getirecek yatırımlar yapacağına, mutluluk bulacağına böylece yüreğine de su serpileceğine inanılır.

Rüyada uçurumdan düşerken uyanmak sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, çok sıkıntılı bir hal alacağına, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eşinin uçurumdan düştüğünü görmek başkalarına yardım ettikçe manevi yanını kuvvetlendireceğine, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, eline geçecek olanaklar sayesinde en tepelere tırmanacağına, bir anda atılıma geçeceğine tabir olunur.

Rüyada uçurumdan düşer gibi olmak bazı sıkıntılara düşeceğine, hem fikir olduğu konular üzerinde çalışmalar gerçekleştireceğine, çevresine karşı daha şefkatli ve anlayışlı biri haline geleceğine rivayet eder.

Rüyada bebeğin uçurumdan düştüğünü görmek her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına, şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına, üzüleceğine, kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına, daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine delalet eder.

Rüyada uçuruma düşüp çıkmak anne babayla ters düşüleceğine, kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine, yapılan bir hatanın düzeltileceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına, asil kişilerle birlikte olup iyi bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada uçurumdan düşerek ölmek neşesini, huzurunu ve mutluluğunu kaybedeceğine, borçların artacağına, yoksul ve düşkün bir hayat süreceğine, kişiyi yanlış bilgilendirecek olması yüzünden durup dururken pek çok düşman sahibi olunacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments