Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadın kılığında şeytan görmek

Rüyada kadın kılığında şeytan görmek

Rüyada kadın kılığında şeytan görmek yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine, maddi ve manevi olarak çok büyüyeceğine, iyileşeceğine, ferahlayacağına, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine, işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, en doğru şekilde öğreneceğine, üstüste kazanılan başarılar sayesinde prestij sahibi biri olunacağına alamet eder.

Rüyada kadın kılığında şeytan gördüyseniz:

  • Kendinizi açıkça ifade etmeye çalışırken kötü bir durumda kalmamaya özen göstermelisiniz.

Rüyada kadın kılığına girmiş şeytan görmek hatalı ve kusurlu işler yapacağına, kendisini üzen şeylerin sona ereceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine ve gelirinin sabit olacağına işaret eder.

Rüyada kadın kılığında şeytan görmek yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, büyük bir zenginliğe ve üne kavuşulacağına, istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada şeytanı kadın kılığında görmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, iyiliğe kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, hayırlı bir işe başlayacağına ancak bu işin daha zor bir duruma geçeceğine rivayet eder.

Rüyada şeytanı köpek kılığında görmek işini büyüteceğine, büyük umutlar ile girdiği bir işte ister istemez zarar edeceğine, maddi olarak üstünlük elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada erkek kılığında şeytan görmek çalışmalarının takdir edileceğine, amaçlarının gerçekleşeceğine ve ticaretinin hızlanacağına, maddi olarak sorun yaşayan kişilere iş vereceğine, gençlerin ve çocukların okuması için yardımcı olacağına delalettir.

Rüyada şeytanı başkasının kılığında görmek sıkıntılarından arınıp genişliğe çıkacağına, maddi ve manevi olarak çok zarara uğranacağına, kişinin yoğun tempoyla geçen yakın geçmişinden sonra rehavete kapılacağına tabir olunur.

Rüyada şeytan kılığında insan görmek sıkıntıların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, başarılı bir insan olacağına delalet etmektedir.

Rüyada şeytan kılıklı insan görmek bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine, neredeyse kahrolacağına, evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments