Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadının kalçasını görmek

Rüyada kadının kalçasını görmek

Rüyada kadının kalçasını görmek karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, aile içinde yaşanan tatsızlıkların sona ermesi için çalışılacağına, verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına, yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine, çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, nefsine yenileceğine, zaaflarına kapılacağına, hayatın, varlığının, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, maddeden çok maneviyata önem vereceğine, büyük üzüntülere sebep olacak ve hiçbir şekilde hayır getirmeyecek bir ilişkiye başlanacağına, övgü dolu güzel ve gurur verici sözler işiteceğine delalet eder.

Rüyada kadının kalçasını gördüyseniz:

  • Hayatınızda hareket arıyorsunuz.

Rüyada büyük kalçalı kadın görmek ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına, kendisine hayır, iyilik, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, projelerin çok hayırlı ve güzel sonuçlar vereceğine delalet eder.

Rüyada kadının kalçasını görmek geçim derdinin de ortadan kalkacağına, sağlık sorunları ile uğraşan bir akrabaya yardımcı olunacağına, akılda kalan ne varsa hayata geçirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kadın kalça görmek iş hayatı içinde yeni bir sayfa açacağına, işitilen sözlerden ötürü gururun kırılacağı, eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kadın kalçası öpmek ayrılanların kavuşacağına, kötü duygularından arınacağına ve Allah’ın kendisine lütfettiklerinin kıymetini bileceğine, planlarını, gelecekle ilgili projelerini, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına delalettir.

Rüyada kadın kalçası görmek kendisine hem hayırlı kazanç hem de mutluluk getireceğine ve geçim sıkıntısından kurtulmasını sağlayacağına, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, hayırlı bazı kişiler ile yeni projelere girmek için ortaklık kuracağına işaret eder.

Rüyada kalçada yara görmek dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, huyu ve karakteri ile kişiyi derinden etkileyecek bir bayanın karşısına çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada kalça sıkmak amaçlarını gerçekleştirmek için büyük fırsatlar elde edeceğine, yanlış anlaşılmaların ve yargısız infazların kişiyi zor durumda bırakacağına, işinin de, yaşamının da her geçen gün iyiye doğru gideceğine delalet eder.

Rüyada kalçadan iğne vurulmak kazancının azalacağına, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, mal ve mülk konusunda çok iyi yerlere geleceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments