Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşımı sevgilisiyle görmek

Rüyada arkadaşımı sevgilisiyle görmek

Rüyada arkadaşımı sevgilisiyle görmek aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların ve didişmelerin kısa süre içinde biteceğine, prestij sahibi olunacağına, onlara umut bağlayacağına fakat işlerinin istediği yönde ilerleme göstermeyeceğine, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına, gelmek istediği noktalara geleceğine, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kalkınacağına, yeni ve daha rahat bir hayata merhaba diyeceğine, el birliği ile bu maddi sıkıntıları aşarak daha güzel bir yaşama adım atılacağına, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşımı sevgilisiyle gördüyseniz:

  • Ne olursa olsun ya da hangi sonuca ulaşırsanız ulaşın sakin kalmalısınız.

Rüyada arkadaşının sevgilisiyle öpüştüğünü görmek rüyayı gören kişinin uzun zamandan beri beklediği bir işten çok büyük ve hayırlı bir haber alacağına, bu sayede çok sevinip işinin başına geçeceğine, el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına inanılır.

Rüyada arkadaşını ve sevgilisini görmek istediği gibi bir hayata kavuşacağına, yaptığı işlerden yana manevi huzur duyacağına, yaşadığı zorlukların ve çektiği sıkıntıların bitmesine neden olacak işler yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevgilinin arkadaşlarını görmek sorunların akıl yoluyla çözüleceğine çekilen çilelerin biteceğine ve ferahlığa çıkılacağına, kişinin kaymağını toplayıp, pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına, muradına eremeyeceğine tabir olunur.

Rüyada bir arkadaşınla sevgili olduğunu görmek hayatındaki her şeyi kaybedeceğine ve sevdiklerinden uzak kalacağına, çok rahat bir hayat süreceğine, ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına, işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine yorulur.

Rüyada arkadaşı sevgili görmek biraz olsun hafifleyeceğine ve hayatın belli bir oranda sıradanlaşarak kişiye nefes alacak zaman kazandıracağına, kendisine uzak bir akrabasından miras kalacağına, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine inanılır.

Rüyada erkek arkadaşının sevgilisini görmek işlerin çok iyi bir hale geleceğine, çok tahsilli bir kişi olacağına, hayali kurulan her şeye yakın bir zaman içinde sahip olunacağına işaret eder.

Rüyada sevgilini en yakın arkadaşıyla görmek sorunlar karşısında sağduyulu davranarak karlı çıkacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kısmetlerin günden güne artacağına, Allah tarafından kendine bahşedilen yüce duygular ve kudret sayesinde de her gün şükredeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevgilisinin arkadaşıyla çıkmak mesleğinde istediği başarıyı elde etme imkânı bulacağına, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, borçlarınızın canınızı sıkacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments