Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada göğsü açık kadın görmek

Rüyada göğsü açık kadın görmek

Rüyada göğsü açık kadın görmek çok büyük ve sıkıntılı bir döneme girilecekken bir dostun yardım etmesi ile bu durumdan kurtulacağına, yaşanan bir tatsızlığın çözüme ulaşacağına, çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve ferahlığa kavuşacağına, işlerin iyiye gideceğine, daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına, sıkıntıya düşüreceğine, rahat edeceğine, ferahlayacağına, kötü duygularını yeneceğine delalet etmektedir.

Rüyada göğsü açık kadın gördüyseniz:

  • Yanlış veya zaman kaybı olduğu süreç içinde anlaşılacak iş ya da projelere imza atmamakta veya başlamamakta fayda var.

Rüyada göğsü açık kadın görmek eline geçen fırsatların hepsinin çok büyük hayır getireceğine ve yakın zaman içinde başarılı adımlar atılacağına, kendi işine sahip olacağına, düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına delalet eder.

Rüyada göğsü açık gezmek rüyayı gören kişiyi çok zor durumlara düşürecek olaylardan kurtulacağına, düşman olduklarına duyduğu kini bitireceğine, başarısız olacağı duygusundan kurtulmaya çalışacağına delalet eder.

Rüyada kendi göğsünü açık görmek rahat bir işe girileceğine, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, kendisine bolluk, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, maddi olarak da manevi olarak da kendisini tatmin ve memnun edecek kazanımlar elde edeceğine, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine yorulur.

Rüyada göğsü açık görmek sıkıntıların son bulacağına, işlerin yoluna gireceğine, işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine işarettir.

Rüyada göğsünün açık olduğunu görmek tahsilli, diplomalı kimse olacağına, ailesini rahat şekilde yaşatacağına, yakasını belalardan ve belalı işlerden sıyıracağına rivayet eder.

Rüyada kadın göğsünden süt emmek sorumluluklarından da asla kaçmayacağına, yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine, sevindirici ve mutluluk verici bir şey duymaya rivayet eder.

Rüyada göğsü olmayan kadın görmek işlerinin açılmasıyla gelirinin bir anda ikiye katlanacağına, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin çıkacak dedikodular yüzünden biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada erkek kadın göğsü görmek kazancının ve rahatlığının daim olacağına, karşısına çıkan hayırlı bir kısmet ile kısa süre içinde evleneceğine, zor işlerin çok büyük bir kolaylık sayesinde çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments