Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadın erkek olduğunu görmek

Rüyada kadın erkek olduğunu görmek

Rüyada kadın erkek olduğunu görmek ilerledikçe ilerleyeceğine, hayatının ve işlerinin kolaylaşacağına, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına, kazançlı çıkacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine, böylelikle ezilmeden ve yıpranmadan rahat bir iş hayatı olacağına, başarısızlığa düşüleceğine, böylece geçim derdinin baş göstereceğine, gelirinin çoğalacağına alamet eder.

Rüyada kadın erkek olduğunu gördüyseniz:

  • Sizi üzen hataları telafi için çalışabilirsiniz.

Rüyada bir kadını erkek gibi görmek çok büyük kazançlar elde ederek büyük bir zenginliğe kavuşacağına ve çok hayıtlı bir kısmet ile evleneceğine, düzenli bir gelir elde edeceğine bu sayede birikim yaparak, mal sahibi olacağına, düşmanlar ile mücadele edeceğine işarettir.

Rüyada kadının erkekle evlendiğini görmek gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına, yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kurtulacağına, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada kadını erkek olarak görmek çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına, beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına, haneye nifak gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada erkekte kadın organı görmek ters giden işlerin yoluna sokulacağına, verdiği kararları, yaşama biçimini ve düşüncelerini sorgulayacağı bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile çok daha rahat bir hayat yaşayacağına delalettir.

Rüyada erkek ve kadın organı görmek işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, uğursuzluklar ve şanssızlıklarla dolu özel hayatın giderek içinden çıkılması zor bir durum haline geleceğine, güçleneceğine ve dışarıdan düşmanlarına karşı adeta zırhla kuşanmış gibi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada erkek kadın memesi görmek eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, şansının kendinden yana olacağına, maddi açıdan rahata erileceğine, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına işarettir.

Rüyada kadın kıyafeti giymiş erkek görmek daha ağırbaşlı ve olgun bir kimse olacağına, Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına, evli ise eşiyle mutlu bir hayat süreceğine delalettir.

Rüyada erkeğin kadın ayakkabısı giydiğini görmek kâbus gibi günlerin geleceğine, arzu ve isteklerine kavuşacağına, borçların artacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments