Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadının erkekle evlendiğini görmek

Rüyada kadının erkekle evlendiğini görmek

Rüyada kadının erkekle evlendiğini görmek birçok kişinin merakını cezbedecek işler ortaya konacağına, onunla kardeşten daha yakın olacağına, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, geçimin kolaylaşacağına, maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine ve o kişi gibi büyük başarılara imza atılacağına, gittiği yolda muvaffak olacağına, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, üzerine düşen bazı çalışmaları yakın zamanda gerçekleştireceğine, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına, bir sebeple maddi sıkıntıya düşeceğine inanılır.

Rüyada kadının erkekle evlendiğini gördüyseniz:

  • Düşünceleriniz verimli, düşünce yapınız rahat, soğuk kanlı veyapıcıdır.

Rüyada evli bir erkeğin başka bir kadınla evlendiğini görmek çok güzel gelişmeler yaşanacağına, sıkıntılarını üzerinden atacağına, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına tabir olunur.

Rüyada evli bir kadının başka bir erkekle evlendiğini görmek anne babaya müjde verileceğine, kendisine ait sosyal çevrede mutlu mesut yaşayacağına, güzel günler için yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kadının erkekle evlendiğini görmek iş hayatının ve aile hayatını düzene gireceğine ve mutlu olunacağına, kısa sürede evlat sahibi olacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, kırılan kalplerin yakın zaman içinde tamir edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada çirkin kadınla evlenmek yazgısının güzelleşeceğine, kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına, çok hareketli ve heyecanlı günler yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada birden fazla kadınla evlenmek etrafındaki insanlardan alacağı yardım ile bu durumdan kurtulmaya çalışacağına, atılan adımların getireceği zorlukların ve kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine, bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine, doğruluktan ayrılmayacağına inanılır.

Rüyada evli bir kadının evlendiğini görmek ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına, işlerini sağlama almak için elinden gelen her şeyi yapacağına, çok güzel ve hayırlı başarılar kazanacağına, bu başarılar sayesinde çok daha iyi kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada evli kadının başkasıyla evlendiğini görmek yorgun ve hasta hissedeceğine, kazancı sayesinde etrafındaki insanların da sorunlarına çare olacağına, devlet kapısından bir yardım alacağınıza yorulmaktadır.

Rüyada kadın kadına evlendiğini görmek güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına, ekonomik olarak zayıflayacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments