Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadını erkek olarak görmek

Rüyada kadını erkek olarak görmek

Rüyada kadını erkek olarak görmek millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına, zor durumlarda kalacağına, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, kazançlı çıkacağı işlere yoğunlaşacağına, kişinin artık rahat bir nefes alacak kadar iyi bir duruma geleceğine, rahata ereceğine ve maddi olarak da güç kazanacağına delalettir.

Rüyada kadını erkek olarak gördüyseniz:

  • Yapılacak seyahatler, ziyaretler veya sizin için özel bir kişiyle zaman geçirmeniz hayatınızı zenginleştirebilir.

Rüyada erkekte kadın memesi görmek uğursuz kişiler ve olaylarla karşılaşacağına, kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine, çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına, başarılarının bir ömür süreceğine delalet eder.

Rüyada kadın kıyafeti giymiş erkek görmek ancak daha sonra gerçekleştireceği başarılı çalışmalar sayesinde işlerinin daha iyileşeceğine, çok rahat ve başarılı bir iş hayatına sahip olacağına, kazancının bir kısmını tasarruf için ayıracağına, aile büyükleri tarafından onay gören işler yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada erkeği kadın kıyafetiyle görmek dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına ve iş için oluşturduğu projeler ile büyük çok kazanç elde edeceğine, yaşlılığında da gezerek, dinlenerek, onunla bol vakit geçirerek, el ele, diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına, ev sahibi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir erkeğin kadın olduğunu görmek bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, maddi olarak eksiye düşüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada erkekte kadın göğsü görmek rahat nefes aldıracak bir işe girileceğine, rahatsızlık duyulacağına, bol kazançlı günler geçireceğine, verdiği sözleri tutacağına delalet eder.

Rüyada kadında erkeklik organı görmek düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına, hayatına sakinlik, güzellik ve hayır geleceğine işaret eder.

Rüyada kadının erkek organı görmek mutluluğu uzakta aramaktan vazgeçeceğine, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, büyük bir sıkıntı ile karşılaşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kadın ve erkeğin ilişkiye girdiğini görmek daha sonra hayırlı bir kısmet ile evleneceğine, yoklukların, sıkıntıların sona ereceğine, elini attığı her işi layığıyla yerine getireceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments