Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkeğin kadın ayakkabısı giydiğini görmek

Rüyada erkeğin kadın ayakkabısı giydiğini görmek

Rüyada erkeğin kadın ayakkabısı giydiğini görmek yaşamda bazı şeyleri tecrübe etmiş kimseler için sürpriz gelişmeler yaşanacağına, iş yerinde istediği makama terfi edileceğine ve hayal ettiği şeylere kavuşacağına, bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına, hayırlı, helal ve bol rızka kavuşacağına, kişinin gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına, aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine, art niyetli kimselerin oyununa geleceğine, onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına alamet etmektedir.

Rüyada erkeğin kadın ayakkabısı giydiğini gördüyseniz:

  • Ev hayatınızda ise ummadığınız değişiklikler olabilir.

Rüyada erkeğin kadın ayakkabısı giydiğini görmek mutluluğunun ve huzurunun da yerine geleceğine, çok rahat bir döneme girileceğine, işlerinin baltalanacağına ve sıkıntılı günler geçireceğine delalettir.

Rüyada kadın ayakkabısı giymek hayırlı ve güzel haberler alınacağına, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, hayatı neredeyse baştan aşağı değiştirecek bir konuda uzun uzun düşünerek karar verileceğine delalet etmektedir.

Rüyada siyah erkek ayakkabısı giymek içine düşeceği zorluklardan kendisini ancak yine onun kurtaracağına, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine, işinden çıkarılacağına, ruhsal olarak çok büyük bir çöküş yaşayacağına ancak daha sonra yaşanacak güzel gelişmeler sayesinde çok iyi bir duruma geçeceğine yorulur.

Rüyada erkeğin ayakkabı giydiğini görmek yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine, deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına, kişi için hayatının en parlak döneminin geleceğine, mutluluk ve sevinç dolu olaylar yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada erkek ayakkabısını giymek ona özlemle sarılacağına, tüm özlemini gidereceğine, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir erkeğin topuklu ayakkabı giydiğini görmek atılıma geçeceğine, herkesin önünde olacağına, işinin ehli olacağına, rakiplerini yeneceğine, kişinin karşısına pozitif etkiler yaratacak fırsatlar çıkacağına yorulur.

Rüyada erkek bebeğe ayakkabı giydirmek ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, her işte kendisi kadar ailesinin de onayını alma ihtiyacı içinde olan rüya sahibinin izlediği yolun doğru olduğuna ve kar dolu işler sonrasında büyük taşınmazlar alacağına, üzüntülü bir haber alınacağına, sağlık sorunları yaşanacağına, girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada erkek ayakkabısı giymek önüne çok hayırlı kazanç ve gelir kapılarının açılacağına, inandıklarının ve gönül verdiklerinin kendisini hüsran uğratacağına, emek verdiği işlerin karşılığını yeteri oranda göremeyeceğine, kısmetinin ve talihinin açılacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments