Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşın parmağında yüzük görmek

Rüyada arkadaşın parmağında yüzük görmek

Rüyada arkadaşın parmağında yüzük görmek neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına, daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği işlere gireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve maddi açıdan çok büyük kazançlar elde edileceğine, tüm özlemini gidereceğine, bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına, yardıma muhtaç insanlar için kullanacağına, şansının açılacağına, özür dileyerek bazı insanların gönüllerini almayı başaracağına alamet eder.

Rüyada arkadaşın parmağında yüzük gördüyseniz:

  • Bazı kişiler bazı konularda çözümler üretmekte veya üretilen çözümleri görmekte zorlanabilirler.

Rüyada arkadaşının parmağında altın yüzük görmek manevi anlamda da istediği huzuru yakalayacağına, kişinin istediği şeylerin biraz zorluklarla olacağına, huzurlu ve sıcak bir yuvaya kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada arkadaşımın parmağında yüzük görmek kendisini çok zorlayacak ve toparlanmasına bir türlü izin vermeyecek bir durumla karşılaşacağına, bir sebeple çok üzücü ve yorucu bir dönem geçireceğine, darlıktan ferahlığa çıkılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşın parmağında yüzük görmek sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına, yakın zaman içinde çıkan anlaşmazlıkların çözüme kavuşacağına, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına ve refaha ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada erkek arkadaşının parmağında yüzük görmek sıkıntıların tekrar tekrar başa saracağına, sevdiği bir kişinin uzun zamandan beri arzuladığı bir şeyi kendisine hediye olarak vereceğine ve daha önce kaçırdığı bir fırsatın tekrar kapısını çalacağına, hastalıklarının biteceğine, borçlarının da kapanacağına yorulur.

Rüyada arkadaşının parmağında yüzük görmek işlerinin günden güne bozulacağına, kişinin daha sonra ödeme zorluğu çekeceğine, kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada sağ parmağında yüzük görmek sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine, dertlerine derman bulacağına, hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine, bolluk getirecek bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının parmağında tek taş yüzük görmek işine ve sevdiklerine dört elle sarılacağına, yaptığı işle ilgili olarak birçok kişi yetiştireceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine delalet eder.

Rüyada yüzük parmağında yüzük görmek üzüntünden sağlığından olacağına, daha büyük başarılar kazandıracağına, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, beğenilen işlere imza atacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments